22 septembrie 2007

Setimente scrise pe un servetel intr-o zi friguroasa de septembrie


21.09.2007
O mare de dorinte arde acum in mine. Se evapora vise si sperante, plutind usor pe cerul destinului meu. Astept vantul rece care sa porneasca ploaia, furtuna cu tot ceea ce acum e deasupra. Insetata, secata... ard asa de tare ranile lasate de trecut... pielea mea, fiinta mea cere picaturile de vise stranse in norii gri amenintatori.
Simt cum vibrez la fiecare tunet. Mi se lumineaza sufletul cu fiecare fulger. Vantul imi rascoleste spiritul... astept doar picaturile fine sa cada usor pe trupul meu... sa-l trezeasca la viata... sa-i redea mugurii din zambete si ganduri bune.
E o blasfemie sa-mi neg dorinta, e strigator la cer sa incerc sa opresc inevitabilul.
Astept... ma hranesc cu lacrmi din trecut, imi stapanesc setea cu amintiri dureroase, cu „de ce-uri”, cu suspine... parca n-as fi eu.
Imi simt trupul, dar sufletul meu rataceste in el. Nu-si gaseste locul, se agita, calca totul in picioare, alearga in neant.
Se da o lupta intre eu si mine. Un teatru de razboi e inima mea, o poveste neincheiata, asteptand eroul potrivit sa ofere un „Happy end”.
Neinteleasa, judecata gresit, nu-mi gasesc locul in sitemul de „duzina” adoptat de o societate incapabila sa depaseasca superficialul si condamnata sa traiasca in propria incapacitate de a se autodepasi. E trist ca nu se trece peste prejudecati, ca inca ne mai blamam unul pe celalat doar de dragul de a exista.
E sentinta la moarte ce ne-o semnam zilnic...
I`m just here crying in the night hoping that someone will find a sense in every tear which is falling down on my face.
A smile is now for me something fake, something that doesn’t come from inside.
Fly away, break everything that comes against me, fight for my passions, for my dreams, for my feelings.
Feel, but remain cold.
A burning ice cube.
A frozen flame.
This is what I am now.

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...