08 februarie 2008

A total eclipse of the heart!


Nu doresc nimanui sa ajunga in starea mea actuala, adica: lipsita de sentiment, lipsita de simtire, lipsita de viata este pur si simplu goala, vida chiar, cu o dorinta nesecata de razbunare.
Cum am ajuns asa?
Multumita unui nemernic care mi-a distrus fiinta nou-nascuta in mine, fiinta aceea care credea in dragoste si in oameni. El a ucis un vis, o speranta, o viata. Nu conteaza cum a reusit, rau este insa ca a reusit si ca acum trebuie sa imi duc crucea in spate, cu un minus in pieptul meu, cu o bataie mai putin ca inainte.
Este a doua oara cand ajung asa. Prima data s-a intamplat dupa moartea tatalui meu si reusise cineva sa sparga toata gheata care ma inconjura, dar s-a intamplat abia dupa 3 ani jumatate. De data asta cine stie cat voi mai astepta, cine stie daca voi mai fi la fel de flexibila pentru o astfel de schimbare.
Sa nu mai existe si in altii atata dorinta de razbunare, atata refulare sufleteasca, atata lipsa de entuziasm si o acceptare atat de usoara a realitatii crude.
Sunt, acum, un exemplu viu de ASA NU.
Sunt cea care nu mai crede in dragoste, cea care rade ironic cand aude povesti de iubire, cea care si-a pierdut speranta, acum cateva luni, ca lumea poate fi mai buna. Sunt ceea ce nu mi-am dorit sa mai devin, dar uite ca uneori nu tine numai de noi lucrul acesta.
Am devenit, din nou, asa incetul cu incetul, fara sa imi dau seama. M-am trezit pur si simplu in fata insensibilitatii mele, in fata noului-vechi EU, dar de data asta pare mai grav ca prima data.
Cum e posibil ca acum sa nu ma mai faca sa tremur, sa tresar amintirea trecutului? Cum se poate ca acum cand vine vorba despre EL (care el e secret; prietenele stiu la ce ma refer), despre saruturile lui, atingerile lui sa nu mai simt aceleasi emotii in trupul meu, sa nu ma mai intereseze pur si simplu?
E incredibil. Nu imi vine mie sa cred ca am ajuns in acest stadiu, dar imi dau seama ca e prea tarziu acum. Am pierdut sansa sa ma intorc din drum, am ales o cale pe care acum trebuie sa o urmez.
Am un scop si trebuie sa il ating pentru a-mi aduce echilibrul interior necesar. Din pacate, nu e tocmai cel mai „ortodox” scop , dar e mai puternic decat mine si oricat as incerca sa il reneg si sa renunt la el ceva ma face sa merg inainte. Poate o sa gasesc omul care sa reuseasca sa ma abata de la drumul acesta si ma va salva inainte de a fi prea tarziu pentru mine si sufletul meu.
Daca nu, voi lasa sa mearga lucrurile de la sine, pentru ca de fiecare data cand m-am impotrivit naturii firesti a vietii am pierdut si mi s-a demonstrat ca nu sunt atat de tare cat sa ma interpun in calea destinului meu.

„Turn around, every now and then I get a little bit lonely and you're never coming round. Turn around, every now and then I get a little bit tired of listening to the sound of my tears. Turn around, every now and then I get a little bit nervous that the best of all the years have gone by. Turn around, every now and then I get a little bit terrified and then I see the look in your eyes. Turn around bright eyes, every now and then I fall apart.
And I need you now tonight. And I need you more than ever. And if you'll only hold me tight, we'll be holding on forever. And we'll only be making it right cause we'll never be wrong together.
We can take it to the end of the line. Your love is like a shadow on me all of the time I don't know what to do and I'm always in the dark. We're living in a powder keg and giving off sparks. I really need you tonight. Forever's gonna start tonight.
Once upon a time I was falling in love but now I'm only falling apart. There's nothing I can do, a total eclipse of the heart. Once upon a time there was light in my life but now there's only love in the dark. Nothing I can say, a total eclipse of the heart.
You'll never be the boy you always wanted to be. Turn around, every now and then I know, you'll always be the only boy who wanted me the way that I am. Turn around, every now and then I know there's no one in the universe as magical and wonderous as you. Turn around, every now and then I know there's nothing any better and there's nothing I just wouldn't do. Turn around bright eyes, every now and then i fall apart.” (Bonnie Tyler – A total eclipse of the heart)

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...