23 decembrie 2008

Sunt "pitzi" de Mangalia, deci clar exist!


Bun, am discutat anterios de "fitzosii" orasului, a venit si randul "divelor de duzina".

Le recunoasteti precis daca le intalniti pe strada. Sunt acele fiinte "gingase" imbracate in animal-print/ D&G-uri, Gucci-uri, Versace-uri opulente, mult sclipici, haine stramte/scurte pe forme mult prea robuste, cu mersul unui elefantel constipat, cu accesorii multe si daca se poate din "haur" si care se boiesc, se penseaza si se vopsesc ca la prezentarile de haute-couture.

Magneti pentru cocalari si pesti, speciile aceastea ar face orice pentru a atrage atentia unui S Class, seria 7 sau pentru a-si potoli hormonii inecati de la atatea chimicale si textile false.

Aceste lucruri poate ca nu ne-ar deranja pe noi "muritorii de rand", cu exceptia deteriorarii retinei ori de cate ori le vedem, daca aceste fiinte "candide" nu ar poseda si un imbecil aer de superioritate.

Ca doar ele sunt "jupane", "superbe", "au arfe ce le vin bine" combinate cu gesturi de centruiste ce le definesc perfect si "zdrentele sunt invidioase". Se cearta cu oricine si jignesc persoanele care nu le admira si care au "tupeul" sa le comenteze, facand spectacol de mahala de fiecare data cand simt nevoia sa-si descarce energiile sexuale. Vocabular mai mult decat colorat, comportament undeva la limita ilarului si scarbosului, infatisare mult peste penibil si multe, multe, multe "impresii", "divele" se etaleaza cu maiestuozitate pe HI5 cu poze care de care mai sexy si provocatoare.(cum le spun eu, "materiale moca de facut gioco di mano")

Alt lucru care imi place la nebunie la ele este ca atunci cand vine vorba de persoane cu moravuri usoare sunt primele care comenteaza, critica si judeca. Nu ar recunoaste nici in ruptul capului ca ceea ce se vehiculeaza despre ele este adevarat. Ele nu se "cupleaza" cu tipi dubiosi pentru masini si/sau bani, iar unele merg atat de departe incat afirma ca "sunt virgine". Cei care comenteaza si le barfesc sunt pur si simplu niste "invidiosi prosti", care nu vor putea niciodata sa le ajunga la varful barnei, care nu vor avea niciodata faima si talentul lor, care nu se vor urca niciodata intr-atatea limuzine in cate au oferit ele servicii de consiliere, care nu vor merge in viata lor in cluburile si vacantele pe care si le permit ele (fie cu banii de la "mami si tati", fie cu sponsorizarea de la "iubi", care sunt pur si simplu "frustrati, fata!".

Pff, gata! Nu mai pot! Ma duc sa plang pentru ca sunt mult prea invidioasa! (nu am veleitati de emo, da? :) )

P.S. : Si ca sa vedeti ca nu sunt rea si ca ma gandesc la faptul ca e Craciunul si pentru ele, m-am hotarat sa le sprijin in gasirea unui MOS Craciun. Asa ca am pus aceasta superba si extraordinar de expresiva poza, de la inceputul post-ului.

(Sa nu uit! Post cu dedicatie speciala pentru Makedon:
MaKeDoN ManGaLiA: ziceai si tu ca mai scrii cate ceva pt cititori
MaKeDoN ManGaLiA: vreau fapte
MaKeDoN ManGaLiA: :))
Marina Simona: maine postez, promit
Marina Simona: iti fac si dedicatie)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Corect e "Haute Couture", nu ce ai scris tu acolo.

Makedon spunea...

Frumos si ADEVARAT :)
Felicitari pentru articole si saru`mana pt dedicatie :))
Sarbatori Fericite si La Multi Ani! :*

Mar1na spunea...

Scuze, greseala de tastare :)...
Am corectat!

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...