26 august 2009

!!!!!!!!!!!!!

Cred ca am sa ajung persoana non grata in micutul si fascinantul nostru orasel. Cel putin datorita penultimului meu post, cel intitulat „Totul sau mai putin totul”.

Ma surprinde si nu ma surprinde ca lumea s-a concentrat asupra RELATIEI, ci nu asupra a ceea ce am scris eu. Este si normal, spiritul de barfa domneste asupra noastra!

Eu, la fel ca voi toti, nu stiu ce s-a intamplat in relatie, ci ce s-a discutat despre EA si asta am incercat sa punctez si sa dezbat, lucrurile pe care lumea le spunea facand referire la relatia aceea( Si in general cand discuta despre relatii). Vina poate ca a fost si a mea ca m-am enervat repede si am inceput sa scriu pornind de la factorul declansator. Am facut-o stiind si faptul ca Mangalia este un oras mic, toate lucrurile se afla foarte repede, asa ca nu are rost sa ne ascundem dupa deget si sa ne prefacem ca vai daca nu ziceam eu nu s-ar fi aflat. Aici multa lume a fost ipocrita si proasta(pentru ca v-ati dat seama despre CINE este vorba fara ca macar eu sa dau vreun nume).

Asa ca lasati analiza relatiei, ca de asta m-am lovit si eu si tocmai asta am vrut sa CRITIC!

NU MA INTERESEAZA cum este EA/EL, ce a facut EA/EL, ci ma intereseaza parerea voastra asupra ideii de dependenta materiala si sociala a unei fete/femei in ziua de astazi. Ma intereseaza sa vad cate persoane gandesc ca o fata ce umbla cu un tip cu bani este considerata, in prima instanta, materialista, pentru ca in momentul cand se desparte de el sa i se spuna ca este nebuna pentru ca renunt la beneficiile materiale, si cate persoane nu gandesc asa. Cititi cu atentie si lasati protagonistii sa isi vada de viata lor, pentru ca oricum numai EI stiu ce se petrece sau nu se petrece in relatia lor.

Ok, imi fac si eu mea culpa pentru ca am dezvaluit de unde mi-a venit ideea postului, dar sincera sa fiu nici nu credeam ca or sa fie atatea persoane incapabile sa vada la ce m-am referit eu, depasind momentul "oare despre cine o fi vorba?".

Cu ce va incalzeste pe voi daca stiti CINE, ce, cum, cand, unde si de ce? Va schimba viata cu ceva? Va adauga ani pe lista, bani in cont, minte in cap?

De ce nu incercati sa va ganditi de ce lumea gandeste gresit(din punctul meu de vedere) si crede lucruri desuete despre ceea ce fac anumite fete/femei in ziua de astazi?

P.S.:Fara comentarii anonime si ascunse dupa pseudonime de genul X,Y, un baiat, o fata etc. Ori lasati cu numele vostru, ori mai bine scutiti-va de acest efort.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nobody's perfect ! But your writing is beautiful, like perfection.
Please learn French
David Coutret

Anonim spunea...

Bine bine... Foarte bine
Mihai C

Anonim spunea...

De fapt toate sunteti o apa si-un pamant... cum se face ca mereu ajungeti sa fiti cu unul care "din pura intamplare" are masina (cat mai jmekera), casa si ceva bani ?! Mai sa fie, dar ce coincidenta ... Macar nu mai comentati alte persoana pana sa va uitati catre propria persoana .

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...