08 februarie 2011

Eu SIMT in cuvinte...

Eu nu scriu.

Eu SIMT in cuvinte... pur si simplu.

Unora le bate inima, altora le canta sufletul... Ei bine, mie imi apasa tastele. La mine sentimentele sunt capabile sa coboare in buricul degetelor si de acolo sa curga irationalul ce-mi inunda intreaga fiinta. Nu am limite... Nu am constiinta in acele momente... am pur si simplu PASIUNE.

Eu bat doar pentru tine. Imi freamata falangele degetelor doar gandindu-ma la hotarele ce le-am sters aflandu-te pe tine. Fara pareri de rau tardive in crepusculul planetei mele interioare, ci doar cu zambete imprastiate pe tot pamantul fagaduintei noastre. E ca si cum inima mi-ar conjuga amorul la imperfectul zilei de dinaintea intalnirii cu tine.

Stau pe marginea fiintei mele si imi legan sufletul inainte si inapoi pentru ca ma fascineaza jocul undelor de aer ce au ramas intre noi. Esti totul meu absent si nimicul meu prezent. Te simt ca pe cautarea mea perpetua printre jocurile de lumini si umbre dintre ce a fost si ce ar putea fi. Apoi inchid ochii si te dispersez in mai multe culori decat iti poti tu imagina. Este ca si cum toate oceanele lumii se strang in inima mea si pornesc furtuni nebune dupa valuri de iubire.

Ma joc cu tine pe tavanul alb al camerei mele. Te conturez dupa placul inimii si iti dau toate calitatile zborului fanteziei mele. Uite-mi gandurile cum iti tes povestea nostra de iubire! Te impleticesti in literele mele, iar eu iti creez scari din propozitii intentionat nefinalizate, pentru ca tu sa poti urca anevoios pe ele. Trebuie sa stii sa lupti ca sa ajungi la mine, iubitul meu!

Dragostea noastra nu cunoaste cum sa fie usoara si nici nu vrea. Ne luptam cu stihiile fostelor noastre iubiri si trebuie sa devenim puternici pentru a ne implini androginul. Nu mai acceptam mediocritate in povestea noastra. Totul sau nimic. Fara lanturi grele de care sa tragem anevoios pentru singuratati in doi, fara crize de isterie neincrezatoare in magia iubirii noastre. Cu libertatea bratelor ne construim nemarginirea si nu ii acceptam deznadejdea. Nu ti-am zis niciodata ca ne va fi prea usor... ti-am promis doar ca intreg efortul isi va merita clipele necrutatoare.

Hai astazi sa lasam iubirea sa ne joace la ruleta! Mizeaza pe mine... si pe cifra noastra de doi topita in unu. Lasa mana timpului sa ne invarta destinul si savureaza calatoria...

3 comentarii:

Ciocolatika spunea...

Cunosc acest sentiment foarte bine.

Matilda spunea...

Superb ! Aproape nu mai e loc pentru alte cuvinte....

sentiment spunea...

simt ca mintea imi prinde aripi din lectura cuvintelor tale...bine te-am regasit draga mea....

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...