08 martie 2011

Simt cum iti alerg prin vene

Bratele tale ma cuprind si eu imi pierd ratiunea in imbratisarea noastra. Tot ceea ce stiu este ca asa vreau sa raman pentru totdeauna: incatusata in caldura sufletelor noastre ce se ating. 
Pasesc, tremurand, pe gresia rece si simt cum talpile mele aluneca mai usor ca niciodata spre tine. Te privesc insetata de dor si imi musc buzele gandindu-ma ca iti sunt ofranda.

Fara constiinta zilei de maine si nici durerea celei de ieri ma abandonez in nestiinta noptii noastre de iubire. Avem timpul prizonier in palmele noastre ce se cauta orbeste si, cu sfiala, tresarim cand buricele degetelor ni se ating.
Ne aprindem focul si tot ceea ce cunoastem este cum sa ardem mai presus de vise. Ma pierd in pielea ta, invaluita de acel unic parfum… Ah, te simt si mi-a fost dor!

Ma destainui sub privirile tale si iti daruiesc bataia inimii mele… pastreaza-mi sunetul, compune-mi muzica...

In noaptea aceasta suntem doar noi.
In noaptea aceasta suntem nesfarsiti.

Tu imi dezgolesti umerii si ma strangi intre soaptele tale. Ma imbat cu tine si ma predau cuvintelor tale. Ameteste-ma si iubeste-ma in aceasta clipa de pacat, cand mintile mi-au fost luate si sangele imi fierbe!

In stransoarea sarutului tau imi pierd granitele trupului, scanteia devine incendiu si refugiul nostru se inunda de placere.

Sub mainile tale tremur si ma predau fara drept de apel. Imi piere glasul si mii de fluturi imi zumzaie sufletul. Pier si se nasc pe altarul fiintei mele toate minunile lumii, se zbate lumina intre umbrele noastre, strazile si-au pierdut trecatorii, iar cerul si-a abandonat pasarile. Sunt toate aici. In mine… in tine… in acest noi frematand.

Unde-i amurgul acolo ne rasare soarele… rupem stelele universului si azvarlim cuvintele spre uitare.

Plutesc in vesnicia secundei… oarba de simtire, avida de iubire. Vibrez in nebunie si strig cantecul valurilor de pe mare… in bratele tale nu mai exista nimic. In bratele tale e totul meu si nicicand inceputul. Ti-am devenit femeie in muguri de noapte si nu mai cunosc decat inflorirea fiintei ascunsa in vechi orizonturi. Am cunoscut si dizolvat spatiul… cu pofta de tine am inecat sfarsitul.

O ultima rasuflare si ma cuprinde matasea…
Simt cum iti alerg prin vene…

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...