25 iunie 2011

As vrea sa am curajul de tine…

Nu cred ca exista om capabil sa traiasca fara iubire.

Nu cred ca exista suflet ce poate sa fie in absenta sentimentului suprem.

Cred doar ca fiecare strangere de maini in rugaciunea inimii te cheama pe tine, cu setea unui dor nestins. Simt inclestarea oaselor in frematarea fiecarei secunde ce se scurge prin venele mele absente de tot ce insemni tu. Frigul trupului meu ingheata doliul buzelor nesarutate de atata amar de vreme de catre tine.

Nu stiu unde esti. Nu stiu ce sa raspund intrebarilor pe care mi le pune fiecare celula a corpului meu. Nu stiu ce sa raspund spiritului meu inlantuit in neputinta de tine. Alearga vantul prin parul meu si eu parca iti simt parfumul, dupa care imi dau seama ca nu degetele tale se jucau pe mine, ci visul in care inca te mai am.

Am ramas cu orele tarzii din noapte, cand amintirea mi te daruieste in secundele reveriei. Ma doare dimineata cand ma trezesc si realizez cruda realitate. Stiu doar ca ma mai tine vie speranta unui “NOI” infinit. Un NOI de unul singur, cu tu si eu omogeni, mai presus de o simpla existenta pamanteasca.

Am sangele in clocot si imi da pe afara asteptarea. Nu mai pot si nu mai rezist sa tin in mine dorinta nespusa de tine. Ma doare incapacitatea mea sa ma daruiesc cu gandul tie. Sa iti astern visele mele in fata ochilor si sa am macar linistea ca am facut TOT ce mi-a stat in putinta sa fii al meu.

In iubiri dificil de implinit vina o poarta tainele nespuse. Dorinta tinuta in frau de rusinea, ori teama recunoasterii e cea care sufoca si intr-un final ucide speranta a ceva ce chiar ar fi putut sa fie.

Si stiu asta! Si stiu ca teama mea de a incerca fiorul e singura vinovata de situatia in care ma aflu… dar am nevoie, iubitule, de puterea si curajul cuvintelor si a gesturilor tale.

Oricat de mici, oricat de soptite… atat de dorite.

As vrea sa am curajul de tine…

2 comentarii:

Suflet naiv spunea...

http://youtu.be/ca9ub9rpNK4

Anonim spunea...

Ma numesc Alex Koto)) e chiar superb....sunt barbat dar felul in care moi emotiile in cerneala e tare.Bravo))) Hai la bis))

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...