05 februarie 2012

Scurt gand

Barbatii tind sa se bucure si sa aprecieze atunci cand gasesc un "ambalaj" spectaculos. Daca si interiorul este la fel sau nu ramane pe plan secund (ori chiar mai indepartat). Important pentru ei este ca pot sa isi etaleze cu mandrie hartia de cadouri stralucitoare.

Ar trebui sa fie invers si sa fie bucurosi ca gasesc un interior minunat, care vine si dragut/frumos ambalat (nu neaparat spectaculos), pentru ca mai devreme sau mai tarziu ambalajul se va altera si tot ceea ce le va ramane va fi continutul (daca acesta exista).

Continutul este cel alaturi de care iti vei petrece toata viata, nu ambalajul.

P.S.: Binteinteles ca si reciproca este perfect valabila!

Un comentariu:

Chrisstiaan spunea...

Defineste acel "spectaculos"! Barbatii nu sunt setati spre autodistrugere si nici nu urmeaza caile pe care le cred femeile ca sunt cele mai dese, in alegerile lor.

Nu de putine ori mi-a fost dat sa aud ca barbatii sunt asa si pe dincolo si ca gandesc cu ceea ce au (sau nu au) in pantaloni, in loc sa gandeasca cu ceea ce au (sau nu au) in cap. Omul, in general, barbat sau femeie -ia-o cum vrei- tinde sa aleaga ceea ce crede ca este mai bun si potrivit pentru el. O femeie frumoasa, dar nu superba, cu un suflet cat de cat apropiat de ceea ce cauta, cu o inima dornica de a impartasi dorintele sau chiar realitatile. Eu ca barbat imi doresc ca acea femeie de langa mine sa fie ea insasi, sa se simta bine in pielea ei si...sa ma faca sa ma indragostesc de ea si sa o iubesc pentru ceea ce este! Acum, nu mai ramane decat ca ea sa isi doreasca sa simta ceea ce am eu de oferit, sa isi doreasca sa simta o oarecare indragosteala/atractie fata de mine si sa fie dispusa sa incerce, sa riste, sa se sacrfice, cautand fericirea. Atractia fizica, psihica, spirituala... Din fiecare exista cate putin, fara "dar" si "poate"!

Daca vom continua sa generalizam, atunci nu suntem decat vrednici de mila si nimic mai mult! Omul, barbat sau femeie, isi doreste sa iubeasca si sa fie iubit. Aceasta este natura noastra!

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...