16 iulie 2012

Un pic despre politica (foarte "un pic")

Dragi politicieni, va rog sa incetati tampeniile si sa nu mai atacati lideri europeni si sa nu incepeti cu nationalisme stupide cand peste 2 milioane de romani sunt imprastiati preponderent in Europa. Chiar nu aveti minte? Incetati cu discurrsurile comuniste de tipul "Europa suntem noi", pentru ca va faceti de ras. Incetati sa ziceti ca "legea se face in Romania", cand stiti ca tara si-a luat niste angajamente in urma semnarii si aderarii la diverse tratate si uniuni. Incetati sa ne limitati mai mult decat si asa suntem!

Romania nu prea are traditie in democratie, incat sa va permiteti voi sa dati lectii de morala si de dreptate.

Se vede ca apartineti mentalitatii si educatiei comuniste, dar fiti baieti destepti si incercati macar sa ascundeti treaba aceasta..

Si nici daca stiti ca v-ati bagat odrasla semianalfabeta in Parlamentul European sa nu va credeti prea inteligenti si departe de mecanismele comunsite.

Romania are nevoie nu doar sa fie in Europa, dar sa isi insuseasca si un anumit set de valori, daca nu doreste sa ramana in trecut si retardata in toate domeniile. Avem oameni inteligenti si capabili, dar intr-o tara in care nepotismele sunt inca in plina glorie si in care numele conteaza mai mult decat ceea ce stii si ceea ce poti sa faci niciodata nu se vor putea dezvolta.

Renuntarea la orgoliu este primul pas. Luptele de cocosi nu duc la nimic bun.

"Problema organizarii statului, oricat de dificila ar parea, poate fi realizata chiar si pentru o natiune de diavoli, cu singura conditie: sa fie inteligenti.” (Kant)

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...