22 octombrie 2012

SWEET PAPRIKA by Gabriela Atanasov


Gabriela Atanasov este una dintre tinerele pe care le admir de multi ani. Determinata, perseverenta, ambitioasa si extrem de rafinata, din momentul in care am cunoscut-o am stiut ca are potential. Stilul sau unic si mai ales simtul pentru f
rumos innascut, vocea sa puternica dintr-un trup fragil, extrem de Audrey, creativitatea si inteligenta sunt doar cateva dintre calitatile pe care le are. Eu, una, ii multumesc pentru faptul ca stie sa fie Femeie si stie sa mearga drept pe calea visurilor ei.

Colectia sa Sweet as Paprika este o dovada a faptului ca nu m-am inselat!Comunicat de presa

Lansare colectia Sweet Paprika by Gabriela Atanasov.


Vineri, 12 octombrie, a avut loc lansarea primei colectii semnata Gabriela Atanasov “ Sweet Paprika”. Evenimentul a avut loc in club Planters si a fost urmat de petrecerea Cosmopolitan Party.
Colectia cuprinde 25 de piese prêt-a porter , care isi propun sa aduca inapoi in lumea modei si pe strada feminitatea anilor 50’. Pentru realizarea colectiei au fost folosite atat reflexii, transparente, luciuri cat si culori mate, imprimeuri florale, bumbac, piele , matase. Gabriela Atanasov isi vede creatiile ca pe un tribut adus fashion icon-ului sau Audrey Hepburn. Si-a dorit sa o reinveteze si sa arate ca dincolo de imprimeurile jucause, de rochiile atat de feminine ale anilor 50 se ascunde si o femeie fatala in fiecare din noi , careia ii place sa poarte culori puternice si fuste conice din piele .

Conceptul “Sweet Paprika” (dulce –iute) se adreseaza fetitelor, domnisoarelor, doamnelor ….si femeilor. Prezentarea de moda a inceput intr-un mod inedit, insasi designerul colectiei a interpretat melodia Moonriver, celebrul soundtrack din filmul Breakfast at Tiffany’s tocmai pentru a introduce publicul in povestea ce urma sa inceapa. Nu a fost o prezentare de moda clasica , sobra , playlistul a inclus hit-uri ale anilor 50 ‘ si 60 ‘ care le-a permis modelelor sa se “joace” cu creatiile si sa adopte atitudinea potrivita.

Pe langa aceasta printe fetele alese de Gabriela Atanasov pentru debutul sau s-au numarat fashion bloggeri Manuela Lupascu si Raluca Barbu, model Raluca Nicolae, miss FCRP 2012: Ana-Maria Carabus , miss Popularitate FSP: Haita Madalina, si o draga prietena: Ina Iftime. “ Am ales 6 fete cu personalitati diferite, dragi mie care stiu sa adopte o atitudine atunci cand imbraca o rochie, toate stiu sa joace foarte bine rolul de femeie fatala fara sa uite ca sunt copile. Colectia poarta numele blogului meu : Sweet Paprika, este vorba de antonimia dulce-iute, fiecare femeie ar trebui sa fie constienta de ingerul si demonul din ea, de dualitatea ei si sa invete sa o puna in evidenta prin hainele potrivite. ” a declarat Gabriela Atanasov.

Incaltamintea a fost asigurata de Passepartous Shoes, accesorii: Diana Scurtu make-up : Ioana Cristea si haistyling : Iulian Urlan .

http://www.youtube.com/watch?v=9Dgkvhn5rL8&feature=plcp


http://sweetaspaprika.blogspot.ro/


https://www.facebook.com/sweetaspaprika?fref=ts


Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...