29 noiembrie 2012

După iubire nu se așteaptă

După iubire nu se așteaptă.

Din când în când trăim sentimentul că dacă ni s-au despărțit drumurile, dar sufletele par a fi urmat aceași cale, atunci așteptarea are sens.

Nu cred că poate fi adevărat!

A aștepta încăpățânat înseamna a batjocori Destinul. Dacă două drumuri s-au bifurcat este pentru că fiecare mai are altă lecție de învățat și cu cât veți întârzia mai mult acea experiență (blocân
du-vă în asa-zisa asteptare) cu atât mai tarziu vă veți împlini soarta, alături de cel Karmic predestinat.

Indicat este să vă folosiți timpul depărtării pentru a cunoaște cum mai bine în viitorul vostru împreună veți ști să vă iubiți și să vă apreciați.

Fidelitatea prin sacrificiul personal, ignorând dorințele și stând inert atunci când totul vostru vrea să exploreze, nu este fidelitate. A-l aștepta pe cel iubit la nesfârșit refuzând clintirea va duce la acumularea de frustrari și la închiderea voastră interioară.

Lumina se va transforma în umbră, deoarece veți sta cu spatele la ea.

Când cel iubit pleacă și decide că trebuie să meargă pe un alt drum, a-l urma sau a-l aștepta la aceași intersecție vă va poziționa mereu doar în spatele său, niciodata alături și egal, cum perechea trebuie să fie.

Așadar trăiți, explorați și iubiți! Ceea ce trebuie să fie, va fi...doar atunci când este timpul pentru a fi! - MSZ

"De fapt, fericirea si nefericirea sunt doua laturi ale aceleasi monede. Cel care vede unirea in unire si nu vede si despartirea intrinseca nu trece decat printr-un moment de fericire de moment. In acelasi mod, cel care nu vede numai despartirea in despartire, ci si unirea intrinseca trece printr-un moment de nefericire de moment; de fapt, intalnirea si despartirea sunt doua laturi care fac parte din acelasi proces, doi poli care fac parte dintr-un magnet, doua capete ale consensului.

Asadar, cel care este fericitchiar in acest moment ar trebui sa fie constient ca este pe drumul catre nefericire, iar cel care este nefericit acum este pe drumul catre fericire. Fericirea si nefericirea, durerea si placerea, toate sunt doua laturi ale realitatii." (Osho - Razboiul si pacea interioara)


http://www.feminis.ro/bloguri/Marina_Zanfir/fara-categorie/dupa-iubire-nu-se-asteapta-2839
 

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...