12 decembrie 2012

Manifest de bun-simț

Mi-aș dori ca întreaga clasă politică românească să îți dea demisia! Să recunoască faptul că nu a reușit să facă, de fapt, nimic și că rezultatele de la alegerile parlamentare sunt tot un fel de redistribuire și că nimeni nu a reușit să închidă colegiul 0: ROMÂNIA.

De ce? Pentru că nu au reușit să scoată la urne 50%+1 dintre alegători (ceea ce tot puțin ar fi fost; fără 75% nu se poate vorbi despre
dorința poporului), pentru că nu au niciun fel de majoritate de fapt și de drept.

Pentru că nici măcar cele 7 milioane de români ce au mers la referendum nu s-au deranjat să mai ceară o schimbare, pentru că cei care atunci au votat pentru demiterea Președintelui acum nu au venit să îi susțină pe cei care l-au suspendat.

Pentru că în momentul de față în Parlement dreapta conduce (vezi numărul total mandate PNL + ARD + UDMR), deși totul se va face cu stânga (comasările și monopolizările ce vor urma sunt măsuri socialiste, nu liberale; să zicem că au scuza acordului cu FMI, momentan).

Pentru că 58% dintre români boicotează sistematic alegerile lipsind de la vot și pentru că deși toti politicienii își dau seama de acest fapt niciunul nu îndrăznește să zică lucrurilor pe nume (ba mai mult se și înmulțesc în Parlament fiindcă legea electorala este, la fel ca toate legile din țara asta, interpretabilă-din vina tuturor nu a doar unei formațiuni politice).

Pentru că încă mai intră în Parlament comuniști, securiști, hoți, corupți, plagiatori, lichele și trădători votați de către neamuri, subordonați și retardați și sunt atât de mulți încât cei care chiar au ceva de spus par surdo-muți.

Pentru că a fi cinstit, corect și educat înseamnă a fi în afara poporului.

Pentru că dialoguri civilizate între adversari nu există, pentru că doar circul și foamea le aduce susținători, pentru că trăim sub frica și terorare de autorități dacă îndrăznim să ne cerem drepturile (știți cum acționează baronii locali, nu e nevoie să mai descriu).

Pentru că a fi de altă culoare politică îți va aduce injurii și vei fi exclus și renegat de către cei care conduc, deși fiecare are libertatea să creadă în ce dorește, atâta timp cât nu aduce prejudicii celor din jur.

Pentru că suntem despărțiți, în loc să fim uniți, pentru că nu avem educație civică, pentru că nici peste 20 de ani nu văd schimbări majore pentru această țară.

Dau vina pe clasa politică pentru toate acestea și multe altele, deoarece nimeni nu e interesat și nu a fost interesat să educe corect poporul.

Pierdut încrederea în clasa politică și în poporul român, vă rog să mă ajutați să nu le declar nule, ci să ofer recompensă plaiuri mioritice de vis și gene extraordinare, celor ce vor redresa această situație!

Vă mulțumesc anticipat!


Platon spune că sunt 3 forme degenerate de GUVERNĂMÂNT: TIRANIA, OLIGARHIA și DEMOCRAȚIA. „Democraţia e singurul sistem compatibil cu demnitatea şi libertatea umană, dar are un viciu incurabil: nu are niciun criteriu de selecţiune a valorilor de conducere“.

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...