06 ianuarie 2013

Habar nu avem cine suntem si ce vrem

Nu facem niciodata nimic pentru noi.

Tot ceea ce facem, facem pentru ceilalti; pentru ca asa credem ca le facem pe plac, pentru ca asa credem ca ii ofticam, pentru ca asa credem ca ne vor accepta/iubi etc., pentru ca asa ni s-a spus, pentru ca asa se spune s.a.m.d. Acesta-i adevarul oricat de urat suna. Habr nu avem cine suntem si ce vrem. Orice gest al nostru capata rationamente ce se raporteaza la exterior.

Astept sa fiu contrazisa!

3 comentarii:

liviu tao spunea...

nu inteleg , de ce vrei sa fii contrazisa , ce te face fericita ?.. ochii care ii privesti in oglinda sau ochii fericiti care te privesc?

Mar1na (Marina Simona Zanfir) spunea...

Era o oarecare irnoie ultima afirmatie, deoarece e aproape imposibil sa fiu contrazisa cu privire la ceea ce am scris. :)
Si poate fi privita si ca un indemna, pentru ca oamenii sa inceapa sa faca ceea ce simt, nu ceea ce li se spune, indica, comanda etc..

liviu tao spunea...

.. ironia.. e parte de adevar ascuns de banalitatea egoista ce caracterizeaza cam fiecare individ , pentru a fi foc trebuie sa arzi ,si urma lasata de un foc doar cel care a ars o "simte" , nu vreau sa te contrazic cu toate ca am si tu ai argumentele care contrazic afirmatia scrisa ., sugestia "ironia" nu functioneaza niciodata .. poate creea impulsul de revolta "trezire momentana " dar nu atinge esenta . un om inchis intr -o camera a fost tinut ,pe intuneric 7 zile cu o floare ,. dupa 7 zile a fost eliberat .. atat el cat si floarea straluceau ;) este caz real nu fantezie deci .. ai raspuns , la intrebarea mea prin raspunsul tau ,. daca doresti , eu consider ca ai har in cuvant , scrie despre esenta :) nu despre revolta .. cand ai timp si inspiratie :)

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...