30 ianuarie 2013

Love me... if you dare

Ce sa mai zic despre sufletul meu schingiuit, cand - uitandu-ma la al tau- imi dau seama ca tie trebuie sa ti se inventeze un nou cuvant pentru cat este de distrus.

Te temi de angajamente, faci promisiuni in van, te atrag si apoi te scarbesc femeile usoare (desi, din moment ce ajung in patul tau, ar trebui sa le respecti pentru simplul fapt ca fara ele ai fi mai singur decat oricum esti), in timp ce mie imi servesti texte rasuflate ca nu ma vezi la fel ca pe ele si ma faci sa cred ca si tu vrei iubire si mangaiere. Insa ai un suflet intrat in abstinenta emotionala si nici nu mai indrazneste sa aiba curajul de a simti. Da, pleonastic si cum vrei tu, dar adevarul meu sta in picioare.

Suntem doi defecti, care in loc sa repare arunca si merg mai departe. Ramanem fara nimic. Superficiali si inutilizati... nu avem parte nici macar de tratamentul obiectului de care nu te poti desparti dupa ce s-a invechit, pentru simplul fapt ca are valoare... sentimentala.

Uite ce cuvinte mari iti zic! Stii macar ce inseamna?!
Nu, nu! Nu imi da definitii de dex, vreau sa te aud vorbind din experienta proprie.

N-ai asa ceva, nu? Imi poti spune doar despre cateva femei, obosite si ele sa ofere nesfarsitul, care si-au dat seama ca mai bine vand clipa. Mai poti sa imi povestesti poate de una, doua incercari, dar nici alea traite pana la capat.

Inceteaza sa-mi mai promiti si sa imi dai sperante, macar prin sinceritate nu risti sa devii un om prea ieftin. Chiar crezi ca daca amandoi ne pierdem in orgoliu si frici suntem feriti, ori fericiti? Cat de fraieri sa fim amandoi?

Da, vreau tu sa imi fii Barbat si sa faci primii pasi, dupa o sa ma ocup si eu sa imi fac rolul de Femeie. Am nevoie de un Barbat care sa imi ofere senzatia ca POATE si ca ESTE... iar acest lucru il dovedesti cu gesturi concrete si continue. Nu dupa o seara cu povesti si trei atingeri mai dragastoase.

Si da, crede-ma ca stiu: un Barbat cand vrea cu adevarat o Femeie nu o lasa o secunda sa nu simta asta. Asadar, te poftesc sa te pierzi in fituicile tale mediocre, eu vreau sa ma aflu protagonista in opera unei mari iubiri.

Oamenii sunt in general speriati de ceea ce nu cunosc si nu inteleg. Eu nu vreau sa fiu unul dintre acesti oameni si nici sa ma las la mana unuia care nu va avea niciodata curajul sa ma aiba complet. - MSZ

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...