03 februarie 2013

Jindul inimii

M-am dus la el flamanda de tandrete, cu nevoia de a fi tinuta in brate, dezmierdata pulsandu-mi puternic in pantece. Simteam contractandu-se in mine emotii si goluri care se doreau umplute si nu am mai stiut decat ratiunea trupescului din care sunt compusa. Aproape animalic, ca si cum primitivul din mine, ce doreste perpetuare si supravietuire, doar atingeri si mangaieri necesita.

Imi recunosc disperarea dupa imbratisari si sarutari... Stiu ca as putea sa ma lipsesc oricand, de orice partida de amor, daca as fi tinuta in brate asa cum o Femeie trebuie sa fie tinuta si daca as fi sarutata pana cand nu mai stiu, nu mai pot si nu mai vreau sa respir altfel decat intru acea sarutare.

Uneori, imi pare rau ca sunt asa, dar parca ma prefer astfel decat vreo inutila, schingiuita sufleteste si incapabila de emotie, doar pentru ca in loc de inima are un teanc de bani. Simt ca hrana mea spirituala, pe care cu atata jind o ravnesc, este de o mie de ori mai buna si mai nutritiva decat foamea lor de bani, posete si alte lucruri materiale.

Rol dificil pentru ca aceea care se hraneste din iubire nu isi poate gasi saturatie in nimic altceva si niciodata nu va fi satula de pofta ce-a poftit. Ma adap dintr-un ocean nesfarsit si prea sarat, ce doar ma face din ce in ce mai insetata. - MSZ

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...