18 februarie 2013

Let's talk about... sex!!!

Principala diferenta dintre barbati si femei (daca ma intrebati pe mine, cea mai importanta) este contradictia primara a scopurilor si a mijloacelor in ceea ce priveste sexul.

Ok, am rosit, am chicotit, ne-am intrigat putin si acum continuam cu analiza.

Barbatii fac tot ceea ce fac pentru femei, pentru a le capta atentia, pentru a le starni interesul, pentru a le... duce in pat. Acesta-i obiectivul dintai, dincolo de orice poate deriva din acesta! Vor bani, vor putere, vor sa se afirme, vor sa isi confirme valoarea, pentru ca intr-un final sa fie candidatul cel mai eligibil in ochii Femeii. Finalitatea actiunilor pe care le intreprind este obtinerea contactului fizic, intim. Ceea ce se intampla dupa sunt punctele bonus, care fac ca efortul sa fie incununat de succes si lozul cel mare sa se afle in mainile lor.

Femeia, in schimb, vede sexul ca pe un mijloc. (sa nu va aud cu pene umflate, aveti rabdare sa va explic!!!). Cand se aranjeaza, cand devine dezirabila, cand ia rujul rosu din port-fard si isi imbraca buzele, nu o face pentru a aduce un barbat in patul ei, ci in viata ei. Sexul este doar una dintre cararile (una foarte placuta) pe care TREBUIE sa le parcurga, dar nu este destinatia finala. Nu este premiul cel mai mare, la care se adauga punctele bonus (cum e in cazul barbatilor), ci exact invers. Cand o femeie are un barbat in viata ei, asa cum si-l doreste (protector, atent si constant), sexul vine ca o completare, ca un ingredient fara de care intreg melanjul nu ar fi fost special.

Este si normal, natural, anatomic. Nu este o anomalie, nici macar o prapastie intre cei doi, ci este o diferenta pe care daca nu o gestionezi corect, risti sa nu intelegi unde si de ce te impotmolesti.

Ganditi-va numai la rolul orgasmului in cazul celor doi parteneri: el se descarca, ramane fara vlaga, in timp ce ea abia incepe, se incarca si isi umple bateriile. Ea poate sa aiba in timpul actului sexual orgasme multiple, tocmai pentru ca pe ea acest lucru nu o impiedica sa continue, ci dimpotriva. El, in schimb, are nevoie de refacere. De ce? Pentru ca, in cazul lui, este un sfarsit al actiunii, este atingerea scopului. Ea poate sa fie activa dupa, sa inceapa imediat si runda a doua, pentru ca, in cazul ei sexul, este doar mijlocul.

Clitorisul este unicul organ a carui singura functie este aceea de a oferi placere. Da, doamnelor, doar noi il avem si doar la noi are rolul acesta, extrem de important (se considera ca este corespondentul feminin al penisului: se pare ca in functie de evolutia acestuia in uterul mamei se face diferentierea in ceea ce priveste sexul copilului - insa clitorisul preia doar partea de placere, nu are nicio atributie in actul procreeri, precum organul genital masculin). Vedeti, pana si natura ne trage de codite sa ne atentioneze ca suntem diferiti?! Ne arata si de ce si prin ce. Numai incapatanarea din noi nu ne permite sa intelegem, dar mai ales sa acceptam acest lucru.

Suntem diferiti pentru ca trebuie, pentru ca altfel nu am mai fi androgini, complementari. Este minunat sa realizezi ca ceea ce ne separa este ceea ce ne uneste! Daca invatam sa ne intelegem diferentele, iubirea este pe aproape... pentru ca ii oferim mediul ideal in care trebuie sa se nasca si sa traiasca.

Vrem lucruri diferite la nivelul nostru primar, de fiinte pur biologice. Avem roluri diferite pentru ca avem nevoie unul de celalat, pentru ca trebuie sa fim doi si sa tindem spre o singura fiinta, dar in ceea ce priveste caracterul nostru evoluat - etapa noastra de civilizare, de umanitate- ne dorim aceleasi elemente: sinceritate, corectitudine, loialitate, incredere... IUBIRE!

Par drumurile distincte... dar sunt asa pana cand se intersecteaza corect. Dupa aceea ramanem pe un singur drum... insa intotdeauna cu doua perechi de pasi. Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche dupa ce se realizeaza intalnirea, ci sa continuam calatoria, sincronizandu-ne urmele pe care le vom lasa in aceasta. Nu cu unul dintre noi mai in fata si cu celalalt lasat in urma, ci alaturi si privind in aceeasi directie.

Va doresc iubire, frumos, pasiune si simetrie in pasire!
A voastra,
MSZ

Un comentariu:

Alexa Anie spunea...

Este chiar interesanta postarea ta.Nu m.am ganndit niciodata in felul asta si nici nu am mai citit ceva asemanator inainte...

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...