Treceți la conținutul principal

Vreau să fiu seceta care îți usucă până în măduva oaselor

Se spune că, în viață, momentele care conteză, cu adevărat, sunt acelea care îți iau, pentru o clipă, respirația. Abia atunci poți să simți și să înțelegi că trăiești. Așadar, mi-am dat seama că asta doresc A-ți FI: gura de aer pe care ai nevoie să nu o mai iei, pentru a putea să-ți percepi suflarea trupului.

Să te uiți în ochii mei și să imi spui: „Femeie, dacă nu te-aș iubi impertinent de mult, aș fi în stare doar să te urasc. Ce-mi faci tu mie?!”'. Și eu să îți zâmbesc și să înțeleg că aceasta a fost o provocare.

Vreau să fiu cea care trezește în tine sentimente antagonice. Să mă respiri, să te las fără aer, să te aduc apoi la viață și să te întorc în nicăieri. Să nu fii niciodată prea sigur pe mine, dar să fii întotdeauna convins de dragostea mea.

Vreau să fiu seceta care îți usucă până și (în) măduva oaselor.

Vreau să aprind în tine simțuri mii și mii: să te zăpacesc, să te agit, să te intrig, să te enervez, să te surprind, să te copleșesc, să te stăpânesc.

Vreau să îți fiu pasiune și patimă, viciu și canon, cu mine să te legi, doar prin mine să te dezlegi. Să mă iubești cu iubirea celor care nu (mai) au nimic de pierdut, a celor care îl cunosc doar pe astăzi, a celor care nu îl așteaptă pe mâine, deoarece doar ei știu că tot ceea ce contează este să(-l) trăiască (pe) Acum. Să te ațâț, să te mușc ușor de buze, să îmi înfig unghiile în umerii tăi goi și să te iau, apoi, în brațe calde, să te dezmierd cu sărutări cuminți, să mă adăpostesc la pieptul tău și să-ți predau domnia până la ivirea zorilor.

Nu vreau să fiu tipa obișnuită, pe care ai mai avut-o până la mine, ci vreau să(-ți) fiu Femeia! Să mă amintești în gând și când ți-e greu și când ți-e bine. Să te umplu de mine în toate spațiile intercelulare, o singură picătură, în plus, și să dai pe afară, dar niciodată să nu ajungi să o faci. Să îți fie neîncetat sete de mine, să pot să te domolesc doar eu și, în același timp, să nu mă simți vreodată saturație.

Mi s-a spus că eu voi trăi o mare Iubire, așadar am răbdare de tine!

Îți adorm în fiecare noapte în brate, chiar dacă nu mă strângi în ele. Mă trezesc în sufletul tău, deși o distanță ne separă, încă.

Trăiesc cu tine toate clipele care mi se sting până la acea întâlnire: neavută, ori neștiută până acum, dar care ne va arăta împlinirea. - MSZ

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

... si iti multumesc

Nu ti-am inteles absenta. Nu ti-am cunoscut prezenta. Surd ai fost rugamintilor mele si mut te-au gasit dorintele mele. Ai secatuit pana cand m-ai transfigurat. Ai luat pana cand m-ai lasat a nimanui... Si iti multumesc!

Acum am inteles sa iti fiu recunoscatoare. Fara durerea ce atunci ai sadit-o in mine nu ar fi rasarit nicicand cea care astazi stie. Am invatat sa ma tin completa in lipsa oricui, pentru ca oricum imi apartin mie in totalitate. Am putut sa ma intregesc prin mine si cu mine, in strigate infundate in perne noaptea, in lacrimi siroaie dimineata, in dupa-amiezi lipsite de vlaga. Pana cand in acea zi, neasteptata, dar indelung ceruta, m-am privit in oglinda si am hotarat sa ma opresc si sa incep sa ma iubesc. Mi-am privit ochii grei de atatea nevazute si am inteles ca sunt frumosi, ca merita lumina, nu intuneric. Nu mai eram o straina, nu mai fugeam de mine. Ma recunosteam, in sfarsit. Eram eu in spatelel tuturor schimbarilor fizicie, eram mai autentica decat am vazut pan…

Efeminarea barbatului

Nu stiu ce-or pune astia in mancare, de la o vreme incoace, dar simt ca e prea mare cantitatea de estrogen pe care o ingereaza urmasii lui Adam. Nu voi vorbi despre "fashion" sau mersul la cosmetica, mi se pare ca aici ne raportam la bun-gust si sfidarea ridicolului - o balanta care, daca stii sa o tii in echilibru, iti subliniaza masculinitatea, in niciun caz nu ti-o anuleaza.

Eu la comportament observ dereglari hormonale. Acum, ei asteapta sa fie curtati, invitati si vanati. Au cam apus zilele in care rolul decisiv al cuceritorului era jucat de El. Cati mai stiu sa ia fraiele din mana femeii si sa isi asume rolul de conducator, in timp ce ea are responsabilitatea de a-i fi copilot? Sa ii deschizi portiera. Sa o ajuti sa isi dea haina jos, cand sunteti intr-un local. Sa ii tragi scaunul ca sa se aseze la masa, nu sa cada. Sa o intrebi ce vrea sa isi comande si sa vorbestu tu cu ospatarul. Sa ii tii usa deschisa la plecare, dar sa stii ca tu intri primul. Sa ii saruti mana …

Ca intotdeauna despre noi

Iubeste-ma inca o data. Inca o noapte. Inca o viata. Inca pe atat. Inca si acum. Iubeste-ma fara sa stiu de ce, fara sa intreb de cand, fara sa stiu pe unde ma poate duce felul tau de-a fi.

De-am sti ce ne aduce soarta sa ne prefacem ca putem sa tragem galaxiile mai aproape, sa aprindem stelele ziua pe cer. Sa ma imbratisezi ca atunci, ca nicicand, ca oricand. Sa ma saruti ca niciodata. Sa te privesc la fel, mereu.

Mi-e drag, iubitul meu, sa-ti simt buzele cum ma infierbanta si mainile cum ma aprind. Ti-as spune tot ce nu pot pronunta. As scrie litere neinventate. M-as desfasura pe pielea ta.

Mi-e pofta sa iti simt parfumul. Adorm cu rasuflarea ta. Te stiu si ma simt linistita. Te ating si ma prefac in noi. Ma dizolv si ma dezvolt pe conjugari distincte. Invat pluralul dintr-o uniune sacra.

Prin tine, acum, ma vad mai bine. In ochii tai se oglindeste intreg sufletul meu. Zambesc si iti sunt fericita. Cu tine stiu, astazi, cum se traieste viata in doi. - MSZ