18 martie 2013

Asa doar, altfel nicidecum!

Draga mea prietena, lasa-ma sa iti spun un mic secret: nu este nimic iesit din comun ca un barbat sa iti spuna ca vrea sa se culce cu tine, dar atunci cand il vei intalni pe acela care iti va zice ca doreste doar sa doarma cu tine in brate, iar dimineata sa va gaseasca impreuna -ei bine!- pastreaza-l si tine-l aproape de sufletul tau!

Abia atunci poti sa spui ca ai gasit un Barbat!

Restul sunt facaturi ieftine, care dupa 'utilizare' nu mai au alt loc decat in cosul de gunoi. Uneori, de cele mai multe ori, nu merita nici macar efortul de a fi „folositi”.

Femei, luati-va Barbati de la care aveti ce sa invatati, care sa va educe, care sa va fascineze cand va vorbesc, care sa va faca sa va doriti sa fiti cea mai buna versiune a voastra! Relatiile voastre trebuie sa va ajute sa evoluati, sa va duca spre devenire si spre definire!

Indiferent ca vor tine o luna, un an sau o viata, daca la final zambiti si va simtiti mai intelepte, ati iesit invingatoare.

Nu consumati energie si potential pe si pentru nimicuri!

Aceste „reguli” trebuie sa va fie valabile pentru tot ceea ce intreprindeti in viata: oameni de calitate si relatii care sa va ajute sa cresteti, sa va stergeti limitele.

Cautati Barbatul care sa va ajute sa va descoperiti senzualitatea si sexualitatea, cel care va face sa simtiti plenitudine si stie cum sa aiba grija de voi, din toate punctele de vedere. Femeia Completa cunoaste arta elegantei, a luxului fara a trece pragul vulgaritatii, in aceeasi masura in care cunoaste modestia si frumusetea simplitatii in a fi si a se raporta la ceilalti. Nu poti sa te dezvolti doar intelectual si sa te neglijezi fizic, nu poti sa te impodobesti exterior si sa iti lasi sufletul hamesit.

 Barbatul (ideal) nu doar ca te trateaza asa cum o femeie TREBUIE sa fie tratata, dar te formeaza, te educa si te sustine in a deveni Femeia!
Te protejeaza, in timp ce iti lasa impresia ca esti libera ca pasarea cerului. Te respecta si te pretuieste ca pe o regina, pentru ca daca doreste sa(-ti) fie rege trebuie sa stie (cum si ce) sa daruiasca si trebuie sa vrea ca la bratul lui sa tina pe cineva pe masura sa.

Femeia da putere, dar nu ostentativ, ci fragil si delicat, cu atingeri fine pe mana Barbatului sau ii da acestuia forta de a conduce un Imperiu, iar cu zambetul si vorba studiata ii da intelepciunea de a orandui lumea pe care el o asaza la picioarele ei, ale celei iubite.

Si amintiti-va faptul ca, dupa o anumita varsta o sa incepi sa iti dai seama ca nu felul in care arata un barbat este atat de important, ci felul in care stie sa te iubeasca.

Asa doar, altfel nicidecum!

Din inima,
MSZ

http://www.feminis.ro/bloguri/Marina_Zanfir/fara-categorie/femei-luati-va-barbati-de-la-care-aveti-ce-sa-invatati-2914

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...