Treceți la conținutul principal

Dragostea nu inceteaza niciodata

Nu, nu vreau sa ma astepte. 
Vreau sa traiasca, sa se desavarseasca, sa le iubeasca si pe altele, sa ma compare mereu cu celelalte, sa nu imi poarte ranchiuna sau regrete. Vreau sa stie ca, indiferent ce vom face, daca ne este predestinat sa fim impreuna, atunci cand ne vom  reintalni tot unul, in bratele celuilalt vom sfarsi.

Sunt carari pe care trebuie sa le strabata fara mine, acum. Sunt lectii pe care trebuie sa le invete separat. Sunt modalitatile soartei de a ne pune sufletul la incercare, de a ne arata ca, pana la urma, tot povestea noastra este cea pe care vom savarsi.

Faptul ca el si eu traim acum pe planuri separate nu poate decat sa ma bucure, pentru ca abia astfel se probeaza eternitatea noastra. Cand unul, fara celalalt nu putem sa fim intregi. Cand adormim amandoi in paturi diferite, dar ne trezim in acelasi vis. Cand amandoi vom sfasia timpul si distanta cu dorul nostru. Cand ochii ni se vor regasi si vor privi ca in prima clipa; doar ca de aceasta data chiar se vor PRIVI, nu doar se vor vedea.

Si daca nu va sa fie asa, inseamna ca nu ar fi fost oricum. Daca doar unul dintre noi ramane cu tacerea nespusa, iar celalalt ia calea altor voci, inseamna ca nu eram predestinati, ci doar sortiti sa ne nimerim pentru un timp limitat.
Or aceasta nu este iubirea p care o ravneste sufletul meu.
Nu.
Fiinta mea tanjeste nemarginirea in dragoste, totul in daruire, nesfarsitul in simtire si reciprocitate. Si stiu ca daca imi propun sa castig tot trebuie sa am puterea si sa pierd tot. Asadar, poftim: sansa mea si infinitul. Acesata este miza pe care ti-o asez pe masa. De nu vei fi tu acela care imi va oferi completarea, inseamna ca un altul, cu inima in causul palmelor sale, ma asteapta.

Stiu ca ceea ce va fi, ni se va intampla. 
Cat despre dragoste, voi spune doar ca "Tot ce inceteaza n-a fost dragoste. Dragostea nu inceteaza niciodata.-Richard Wurmbrand". - MSZ

http://www.feminis.ro/bloguri/Marina_Zanfir/fara-categorie/dragostea-nu-inceteaza-niciodata-2921

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

... si iti multumesc

Nu ti-am inteles absenta. Nu ti-am cunoscut prezenta. Surd ai fost rugamintilor mele si mut te-au gasit dorintele mele. Ai secatuit pana cand m-ai transfigurat. Ai luat pana cand m-ai lasat a nimanui... Si iti multumesc!

Acum am inteles sa iti fiu recunoscatoare. Fara durerea ce atunci ai sadit-o in mine nu ar fi rasarit nicicand cea care astazi stie. Am invatat sa ma tin completa in lipsa oricui, pentru ca oricum imi apartin mie in totalitate. Am putut sa ma intregesc prin mine si cu mine, in strigate infundate in perne noaptea, in lacrimi siroaie dimineata, in dupa-amiezi lipsite de vlaga. Pana cand in acea zi, neasteptata, dar indelung ceruta, m-am privit in oglinda si am hotarat sa ma opresc si sa incep sa ma iubesc. Mi-am privit ochii grei de atatea nevazute si am inteles ca sunt frumosi, ca merita lumina, nu intuneric. Nu mai eram o straina, nu mai fugeam de mine. Ma recunosteam, in sfarsit. Eram eu in spatelel tuturor schimbarilor fizicie, eram mai autentica decat am vazut pan…

Efeminarea barbatului

Nu stiu ce-or pune astia in mancare, de la o vreme incoace, dar simt ca e prea mare cantitatea de estrogen pe care o ingereaza urmasii lui Adam. Nu voi vorbi despre "fashion" sau mersul la cosmetica, mi se pare ca aici ne raportam la bun-gust si sfidarea ridicolului - o balanta care, daca stii sa o tii in echilibru, iti subliniaza masculinitatea, in niciun caz nu ti-o anuleaza.

Eu la comportament observ dereglari hormonale. Acum, ei asteapta sa fie curtati, invitati si vanati. Au cam apus zilele in care rolul decisiv al cuceritorului era jucat de El. Cati mai stiu sa ia fraiele din mana femeii si sa isi asume rolul de conducator, in timp ce ea are responsabilitatea de a-i fi copilot? Sa ii deschizi portiera. Sa o ajuti sa isi dea haina jos, cand sunteti intr-un local. Sa ii tragi scaunul ca sa se aseze la masa, nu sa cada. Sa o intrebi ce vrea sa isi comande si sa vorbestu tu cu ospatarul. Sa ii tii usa deschisa la plecare, dar sa stii ca tu intri primul. Sa ii saruti mana …

Ca intotdeauna despre noi

Iubeste-ma inca o data. Inca o noapte. Inca o viata. Inca pe atat. Inca si acum. Iubeste-ma fara sa stiu de ce, fara sa intreb de cand, fara sa stiu pe unde ma poate duce felul tau de-a fi.

De-am sti ce ne aduce soarta sa ne prefacem ca putem sa tragem galaxiile mai aproape, sa aprindem stelele ziua pe cer. Sa ma imbratisezi ca atunci, ca nicicand, ca oricand. Sa ma saruti ca niciodata. Sa te privesc la fel, mereu.

Mi-e drag, iubitul meu, sa-ti simt buzele cum ma infierbanta si mainile cum ma aprind. Ti-as spune tot ce nu pot pronunta. As scrie litere neinventate. M-as desfasura pe pielea ta.

Mi-e pofta sa iti simt parfumul. Adorm cu rasuflarea ta. Te stiu si ma simt linistita. Te ating si ma prefac in noi. Ma dizolv si ma dezvolt pe conjugari distincte. Invat pluralul dintr-o uniune sacra.

Prin tine, acum, ma vad mai bine. In ochii tai se oglindeste intreg sufletul meu. Zambesc si iti sunt fericita. Cu tine stiu, astazi, cum se traieste viata in doi. - MSZ