14 martie 2013

Sa ne cunoastem

Buna! Hai sa o luam de la inceput, pentru ca mi se pare ca am pornit gresit!
Eu sunt Marina. Sunt pretentioasa si de moda veche, asadar imi place ca un barbat sa fie sincer si direct cand lupta sa ma cucereasca, dar imi place sa stie sa o faca precum un gentleman.

Cine stapaneste arta cuvintelor, poate stapani inima unei femei ca mine. Nu stiu cu ce tipe ai fost tu obisnuit, dar imi place sa cred ca ai avut o mama care te-a educat corect si care te-a invatat ca pe Femeie o tratezi cu RESPECT! Badaranii si nesimtitii sunt poftiti sa plece urgent, sa o rupa la fuga cat ii tin picioarele, eventual sa se intoarca in pesterile din care au iesit si acolo sa ramana.

Nu, nu fi insistent, spre disperare, pentru ca oricat de bine ti-ar fi alese cuvintele, aceasta atitudine iti anuleaza orice urma de masculinitate. Ori eu vreau sa te percep Barbat, mai inainte de toate. Spune-mi tu ce vrei si cum vrei. Este rolul tau, du-l elegant pana la capat. Arata-mi ca esti capabil si ca poti, altfel nu te cred in stare de nimic din ceea ce trebuie sa imi imaginez in legatura cu tine. Poti sa imi placi extraordinar de mult, dar daca vei lasa in mainile mele jocul seductiei pierdem amandoi.

Da, cred ca Barbatul trebuie sa curteze, sa faca primii pasi, primele gesturi si primele miscari, pana cand Femeia i se va acorda in comportament. De ce? Deoarece ca barbat nu cazi in penibil atunci cand iti incerci norocul (daca stii sa o faci ca un domn desavarsit, ce trebuie, mai presus de orice, sa fii), insa ca femeie pari disperata daca te apuci sa faci avansuri. Ori poate nu disperata, dar clar nu mai ai alura aceleia ce merita si un duel pentru a i se intra in gratii.

Nu cred ca sunt demodata, ci doar altfel educata. Si cred ca mai exista barbati asa, poate nu multi, insa nici ca mine nu sunt multe, deci este perfect echitabil. Nu ma multumesc cu mai putin decat merit, dar mai ales cu mai putin decat ofer!

Unele femei vor bijuterii in rauri, posete, pantofi, masini si excursii cu iz exotic si erotic. Eu vreau bujori albi, Chopin si ale sale Nocturnes, un rose si o conversatie de cel putin 10 ore despre viata, despre lume, despre dragoste, despre timp, despre filosofie, despre el si despre mine.

Am ajuns sa cred ca ma 'vand' prea scump pentru ceea ce cunosc barbatii, in ziua de azi, ca au de oferit... - MSZ

2 comentarii:

AdiM spunea...

Asta a fost primul articol citit din acest blog.
La inceput ma gandeam ca l-ai scris pentru a insira libera ce pretentii ai, dar uite: a iest un bun manual pt barbati.

Mar1na (Marina Simona Zanfir) spunea...

Exact aceasta a fost intentia AdiM. Nu sunt doar pretentiile mele, ci si pretentiile multora dintre prietenele mele, dintre femeile pe care le cunosc. Ca i-am impregnat nota persoanala este un lucru absolut normal, deoarece era necesar sa ii dau aerul intim pe care trebuie sa il aiba un blog.

Este un manual. Cuprinde reguli general valabile si tehnici pe care orice Barbat trebuie sa le cunoasca si sa le aplice atunci cand isi doreste o Femeie in viata sa.

Iti multumesc pentru comentariu!

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...