03 aprilie 2013

Alegeri

Foarte multe si foarte repede nu ai sa primesti niciodata pe merite. Meritele iti pot aduce tot ceea ce visezi dupa zeci de ani de munca.

Norocul, in schimb, iti poate da totul pe tava, doar ca, spre deosebire de merite, nu te poate invata si ce sa faci cu acest tot.

Cand te afli doar la mana Fortunei risti infinit mai mult decat ai primit.

Pe de alta parte, meritele iti vor scoate peri albi cand vei vedea cum altii au, sau primesc fara sa depuna niciun efort, fara sa aiba macar prea multa materie cenusie. In astfel de clipe esti tentata sa lasi totul balta, ori sa accepti sa te compromiti in diverse feluri.

Alegerea iti apartine!

Fii chibzuita si incearca sa gasesti o cale de mijloc, as putea sa spun, dar nici macar eu nu-s convinsa de asa o utopie.
Esti in fata unei decizii: ia-o si asumati-o. Indiferent de cale, in momentul in care ai ales un drum nu mai privi in urma si nu te mai gandi la cum ar fi putut sa fie.

Nu mai are rost si iti risipesti inutil din energie.
Esti suma alegerilor tale, nu lasa regretele si indoielile sa te incetineasca, ori sa te opreasca din drum. Ce va zice lumea nu este treaba ta!!!

Lumea intotdeauna, INDIFERENT DE CEEA CE VEI FACE, va avea ceva de comentat.

Singurul tau instrument de masurare a constiintei sa iti fie oglinda: cand te privesti in ea sa te mai recunosti. Cat timp tu cu tine te identifici si esti in armonie cu alegerea ta, totul se va aseza de la sine.

Nu poti sa placi tuturor! Nu poti sa multumesti pe toata lumea!


P.S.: Dupa ce ai facut o alegere, ai luat o decizie nu mai ai dreptul sa te plangi, ci sa iti tii privirea drept inainte si sa intelegi ca ceea ce primesti este ceea ce ai ales!

http://www.feminis.ro/bloguri/Marina_Zanfir/fara-categorie/alegeri-si-compromisuri-2930

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...