19 aprilie 2013

Gura lumii


Cand lumea te tot vorbeste pe la spate si spune ca faci, ca dregi, ca una si ca alta, asa ce-ti vine chiar sa faci si sa dregi ce zice ea. Macar daca tot mananca specialitati turcesti, sa fie pe bune, sa nu moara de foame.

Traiti-va viata cum vreti si cum considerati voi ca e de cuviinta! Nu o sa va faca nimeni statuie pentru prea multa cumintenie si obedienta!

Lumea azi vorbeste de tine, maine de altul si tot asa, ei nu ii pasa ca iti face rau sau ca tu seara plangi cand iti dai seama ce imagine iti este, pe nedrept, conturata. Ea trebuie sa aiba mereu subiect de „dezbatere”. Si nici faptele bune nu raman nepedepsite, stati fara griji!

Fiti asa cum va doriti! Urmariti-va interesele si visele si nu va uitati la ce zice lumea!

Faceti in asa fel incat faptele si actiunile voastre sa vorbeasca mai mult si mai tare! Fara atitudine de invingatori nu veti ajunge nicaieri! Si pastrati-va modestia spiritului ce stie ca atata timp cat traieste invata.

Nu incetati niciodata sa deveniti cea mai buna versiunea a voastra!

MSZ

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...