06 aprilie 2013

Pana la adanci batraneti?!

Dragilor, va rog frumos sa va scoateti din cap filmele, basmele si romanele de dragoste!

Iubirea nu este aceea pe care ati vazut-o sau ati citit-o prin tot felul de publicatii/pelicule care se doresc a fi produsul unor acte creative, deci pura fictiune.
Povestile de amor sa stiti ca nu curg de la sine cu atata usurinta, precum am putea sa fim tentate sa credem cand ajungem sa ne intoxicam cu tot ceea ce cartile si filmele prezinta. El si ea nu isi ghicesc gandurile, daca nu stiu sa comunice clar si direct ceea ce vor/ceea ce ii deranjeaza/ceea ce le place. 60% din timpul unei relatii este reprezentat de munca de convingere, de invatarea lectiei rabdarii si a acceptarii celuilalt asa cum este si pentru ceea ce este & co. Si da, oricat de bine ati face voi totul, emotiile nu au ratiune si degeaba urmati toti pasii care vi se par a fi corecti: atunci cand se schimba frecventa inimii faptele nu mai conteaza.

Traiti-va viata, pentru ca doar una singura aveti! Nu acceptati sa fiti bataia de joc a niciunuia, doar pentru ca vi se pare voua ca el este Alesul! Cu Alesul trebuie sa invatati sa dezvoltati o relatie armonioasa nu doar pe plan fizic/sexual, ci si la nivel de personalitate, de idealuri in viata, de intelect, de interese pe termen lung etc.. Or, ati vazut ca toate cartile si toate filmele se sfarsesc dupa ce protagonistii se casatoresc, pentru ca abia atunci incepe adevarata poveste, adevarata relatie, adevarata arta a iubirii.

Sexul mai devreme sau mai tarziu se va duce. Pasiunea nebuna de la inceput trebuie sa se transforme in altceva, pentru a dura "pana la adanci batraneti" povestea. Asigurati-va ca pregatiti, inca de pe vremurile asternuturilor sifonate, terenul pentru ceea ce se va numi "viata voastra impreuna la bine si la greu".

Incetati sa mai visati ca totul va veni de la sine si ca daca e facut sa fie va fi oricum, fara ca voi sa miscati un degete. Nu este adevarat! Da, atunci cand ceva este predestinat, conjuncturile sortii vor face ca anumite lucruri sa coincida, pentru ca drumul sa para mai lin, dar nimeni nu o sa va puna nimic in traista.

Voi trebuie sa fiti parte a procesului de creatie, de devenire si de desavarsire a povestii voastre de iubire.

Nu este deloc usor, insa atunci cand ai un partener dispus sa "munceasca" umar, la umar alaturi de tine, pentru ca lucrurile sa se intample, atunci fiecare efort isi va merita consumul de energie! Daca el nu este alaturi de tine in aceasta munca de echipa, plecati cat de repede puteti, pentru ca va irositi timpul, anii si potentialul. Sa visati nu este niciodata suficient, trebuie sa treceti si la fapte!
Curaj,
MSZ


- See more at: http://www.feminis.ro/pana-la-adanci-batraneti_46352.html#sthash.x7Hn5RDE.dpuf

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...