15 mai 2013

De ce s-au sfarsit relatiile tale

Buna! Astazi vreau sa te rog sa te concentrezi pe amintiri.

Da, da! Incearca sa iti aduci aminte de fostele tale iubiri, pasiuni si relatii.

Asa! Acum, te rog, sa derulezi filmul despartirii.

Stop!

Vezi asemanari in fiecare final?! S-au sfarsit toate din motive aproape identice si in maniere trase parca la xerox?!

Bun. Inseamna ca ti-ai dat seama deja ca nu doar finalurile sunt singurul element comun al relatiilor tale. Ei au fost mereu altii, singura constanta ai ramas tu.

Tu i-ai ales pe toti cei care, desi diferiti ca persoana, erau atat de asemanatori comportamental. Sau, mai bine zis, este chiar foarte posibil ca tu sa nu fi facut altceva decat sa pui pe repeate acelasi si acelasi tip de reactii in lant, in fiecare dintre diferitele tale povesti de iubire.

Sesisezi ironia: acelasi si diferit?! Einstein spunea (si mare dreptate avea) ca este o nebunie sa faci mereu acelasi lucru, dar de fiecare data sa astepti rezultate diferite.

Acum, pentru ca stiu ca esti o Femeie desteapta, te rog sa incerci sa identifici care sunt lectiile pe care nu reusesti sa le inveti si sa le treci si din cauza carora nu iesi din acest cerc vicios si viciat al relatiilor cu final identic.

Tu esti cheia lacatelor subconstientului tau. In tine zace raspunsul pentru fiecare intrebare ce ti-a poposit pe buzele udate de lacrimile pe care le varsai ori de cate ori nu intelegeai de ce mereu aceasi poveste, de ce mereu acelasi sfarsit!

Elibereaza-ti sufletul din inchisoarea remuscarilor si da voie mintii tale sa patrunda in acele cotloane ale subconstientului de care te temi. Da-ti voie sa te privesti in oglinda constientului tau si accepta-ti lectiile, dar mai ales invata-le. Scapa de bagajul relatiilor trecute. Paseste in lumina noului Tu.

Daca nu lasi Eul sa moara, Sinele nu se poate naste.
[continuarea aici]

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...