02 mai 2013

Luxul de a fi tu insuti

Cel mai mult imi plac oamenii care se dau rotunzi ca ei nu agreeaza snobii, ca ei nu sunt adeptii nasurilor fluturate in vant, ca nu suporta fitele si aparentele, dar carora, dupa ce reusesc sa penetreze (da, merita folosit cu dublu sens verbul, in cazul acesta) lumea aceasta, le fug ochii dupa ceea ce sclipeste ca la cotofane.

Vulpea si strugurii acrii in varianta moderna si mondena, mai pe scurt.


 Nu inteleg de ce nu iti asumi gusturile si preferintele, din moment ce traim intr-o societate atat de cosmopolita incat a fi excentric si indreptat spre extreme este recomandat, in niciun caz de condamnat.

Sa ai curajul sa recunosti ca iti plac luxul si viata traita chiar si printre oameni ce te accepta doar de ochii lumii (stati linistiti ca toate clasele sociale au ipocritii lor, nu este doar o caracteristica a celor ce urmaresc beneficii materiale & co.) este in ziua de astazi privit cu foarte multa ura si dezgust, desi in gandul lor toti cei ce judeca inghit in sec si si-ar dori fix acelasi lucru.

Mai usor cu judecatul oamenilor, va rog!


Fiecare are dreptul sa traiasca fix viata pe care si-o doreste! 

Daca iti plac banii si luxul asuma-ti aceasta preferinta si mergi in directia intereselor tale. Incearca, insa, sa nu uiti sa iti cultivi si intelectul si spiritul, pentru ca la batranete cu astea ramai si astea or sa conteze si or sa iti umple zilele. Nu vei mai fi in stare sa petreci, sa calatoresti si sa traiesti ca in tinerete si vei cauta fie sa fii tu o companie buna, fie sa te afli in companii excelente.

Nu spun aceste lucruri penteu ca este joia mare si saptamana patimilor, dar hai sa incepem sa fim sinceri, in primul rand, cu noi si sa nu ne mai fie jena de dorintele noastre (materiale, profesionale, sentimentale si sexuale)!

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...