28 mai 2013

O altfel de scriere

Usor ii atinge obrazul.
Mana lui aluneca spre baza gatului ei si i se plimba usor pe umeri.
Coboara, incet, pe sira spinarii. Mii de fiori o strabat.
O trage mai aproape de el si ii cuprinde mijlocul. Se uita adanc in ochii ei. Rasufla din ce, in ce mai greu. Gura i se intredeschide si isi umezeste usor buzele apoi o saruta: dulce si apasat, in timp ce mainile lui ii desfac sutienul. Continua sa o sarute si sa o dezbrace usor de el.

Ea tremura in bratele lui, dar simte atata placere in fiecare gest incat nu o mai intereseaza decat ca el sa continue sa o atinga.

Isi incolaceste bratele in jurul gatului sau si cu degetele incepe sa se joace in parul lui. Il saruta. Ii musca usor buza de jos. Ii atinge usor cu limba buzele si il savureaza.

El o strange mai aproape de pieptul sau si se simte incitat de jocul ei. Nu si-o imagina indrazneata pana cand mana ei a cobrat dincolo de bustul lui, unde a zabovit cat sa ii mai simta pulsul, iar apoi s-a abandonat in pantalonii lui.

Atingerile si presiunea atat de bine calculata cu care le exercita nu mai aveau nevoie de cuvinte. Simtea ca il doreste si nu o mai interesa decat ca preludiul sa culmine intru impreunare.

El ii trage usor capul pe spate si preia controlul. O saruta incet pe gat. Ridica privirea si se mai uita o data sa inteleaga aprobarea din ochii ei. Ea geme si il face sa inteleaga ca este pregatita.
O intoarce cu spatele la el si ii cuprinde trupul. Acum are voie sa faca tot ce doreste cu ea.

Este a lui, iar noaptea lor abia incepe.

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...