30 mai 2013

Pseudoiubire si pseudotraire

Tot ceea ce voi credeti ca inseamna iubire este, de fapt, o pseudoiubire. Este ceea ce ati citit in carti si ati vazut in filme. Este ceea ce ei vor sa va faca sa credeti si sa intelegeti ca e iubirea. Este pur si simplu o afacere extraordinar de profitabila careia ii cadem in plasa, rand pe rand, secerati de nevoi si de instincte.

De fapt, nimeni nu stie ce e si cum e iubirea. Toti ne inchipuim ca trebuie sa fie intr-un anumit fel, atat de exploatat si de prezentat.

Un schimb avantajos de servicii. Cerere si oferta in scopul cel mai pur comercial. Romantismele si restul dulcegariilor sunt vasilina care va unge balamalele usii ce deschide aceasta afacere.

Am studiat familia ca bun si ca mecanism economic, in facultate si imi dau seama, cu mintea de acum, ca pana la urma ideea de iubire e cea care este asezata si ea la baza formarii acesteia. Si uite asa, am acces la o palenta intreaga de legaturi logice pe care acum le vad clar.

Va las insa pe voi sa copilariti cu ideile voastre si sa ma contraziceti. Pana la urma ascultatorii de manele sunt mult mai multi decat cei de muzica clasica, desi la baza stau tot note muzicale...

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...