03 iulie 2013

Iarta! Indrazneste! Iubeste! Traieste!

Si peste ani, cand vei privi in urma, asigura-te ca nu vei spune: „Mi-am irosit tineretea...”. Viata traita in frica si asteptari, nu se numeste viata.

Fa-ti un plan. Imagineaza-ti o cariera. Investeste timp si in relatiile tale de familie, prietenie si iubire. Apoi, asuma-ti riscul de a-ti asculta intuitia si traieste, din cand in cand, necugetat, dar senzorial.
Inspira adanc, expira treptat. Permite-ti, uneori, sa ramai fara suflu.
Zambeste! Plangi! Da-ti voie sa fii viu!
Priveste oamenii, locurile, rasaritul si apusul. Construieste-ti amintiri!


Frumusetea trece. Banii nu-ti cumpara ani si nici nu-i iei cu tine, dupa ce nu vei mai exista. In ultimele clipe, cand viata ti se va desfasura in fata ochilor, asigura-te ca vei avea la ce sa te uiti.

Aminteste-ti ca tu formezi societatea. Conformeaza-te, in primul rand, tie! Nu trebuie sa iti explici actiunile decat propriei tale constiinte.

Fii, mai presus de orice, un OM frumos - intru totul!

Nu poti sa placi tuturor! Niciodata nu vei fi iubit de toata lumea, asadar efortul de a multumi pe fiecare in parte este inutil si nejustificat.

Aminteste-ti ca esti trecator si traieste-ti prezentul, contureaza-ti viitorul fara sa ramai inradacinat in trecut! Din el ia-ti doar experientele, nu ramane ancorat in ceea ce nu mai este!

Iarta! Si lasa-ti sufletul sa fie liber!
Indrazneste! Si lasa-ti mintea sa se educe si sa se formeze!
Iubeste! Si lasa-ti inima sa bata!
Traieste! Si lasa-ti Eul sa devina!

Cu acelasi drag, mereu,
MSZ

Articolul integral il gasiti aici .

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...