04 iulie 2013

Judecata de apoi trebuie gandita inainte

Nu am nevoie de prieteni care atunci cand vad o femeie sa inceapa sa se apuce sa ii analizeze celulita, kilogramele in plus sau in minus, hainele, accesoriile si statutul. Care unui barbat ii analizeaza banii si masina. Care nu fac mai nimic cu si din viata lor, dar isi permit sa judece si sa analizeze.

Nu! Afla-te, intai, in pozitia in care esti un exemplu, in care poti sa demonstrezi ca ceea ce analizezi la altii tu ai sau nu ai.

N-am nevoie de barbati plini de misoginism si de frustrari care se apuca sa puna etichete femeilor, doar pentru ca ei n-au suficienti ani, bani sau neuroni pentru a le impresiona. Nici de femei care le invidiaza, pe ascuns, pentru ca ele n-au curajul si calitatile necesare de a fi ca cele pe care asiduu le barfesc.

Cand spui despre una 'vai, ce celulita are!', 'vai, c*rva aia!' etc. inseamna ca ai tu probleme cu ea, nu are ea vreo problema. Daca nu ti-a facut respectiva/ul nimic, daca n-ai ce imparti cu ea sau el, lasa-i in pace.

Preocupa-te sa fii tu cea mai buna versiune a ta si lasa-i pe ceilalti sa traiasca asa cum isi doresc!

MSZ

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...