06 februarie 2014

Grapini si limba romana (ep.2 - din pacate)

Stima Dna. Ministru, mi-as dori din suflet sa va pot scrie acest mesaj cat mai gresit, astfel incat sa fie pe intelesul Dvs.. Nu pot! Va rog sa imi acceptati aceasta slabiciune de a-mi respecta suficient de mult limba incat sa depun toate eforturile necesare pentru a nu o faulta!

Mi-ar placea (sa zic „place”?) sa ne explicati si noua ce este acela „salarul” si cum se „creeeeeeeeee(sunt suficienti de „e”?!)aza” locuri de munca la privat, care vor fi platite cu 50% din venitul „angajatilor de la buget” (sa inteleg ca angajatii la stat vor avea o reducere substantiala a salariului pentru a se redistribui acei bani catre firme?!)... de data aceasta in limba romana.

Singura explicatie pe care o pot gasi acestei indrajiri de a va scrie, in continuare, parerile in cel mai spurcat mod cu putinta (desi v-a fost semnalata de presa si nu numai problema GRAVA pe care o aveti cu limba romana - pe care, se pare, ca o URATI sincer, din moment ce scuipati cu atata pasiune peste orice norma de bun simt a scrierii si folosirii ei) este faptul ca va adresati, preponderent, unui electorat agramat -acestia se oglindesc in Dvs. si sa se regaseasca in lipsa de cultura si de educatie si traiesc cu impresia ca ei, de fapt, sunt foarte destepti din moment ce sunt la fel de analfabeti ca un Ministru.

Si totusi, pe ce considerente, in 2012, „Fundatia Internationala Mihai Eminescu”(Fundatie Internationala pentru Cultura, Stiinta si Morala Civica) v-a acordat o Diploma de Excelenta?!


MSZ


Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...