21 martie 2014

In viata este despre alb si negru… nu exista gri

-Te rog sa nu ma urasti!

Iar eu te-am rugat sa ma pastrezi… tu nu ai putut sa imi indeplinesti dorinta, de ce as asculta eu de a ta?

Mi-ai repetat aproape obsesiv ca faci ceea ce e CORECT, ce e mai bine pentru mine, ca iti voi multumi si tot felul de bla-bla-uri goale si lipsite de sens. Cine esti tu sa decizi cum este drept si constructiv pentru mine?

Ai crezut ca voi fi inca una dintre iubirile… ma rog, desi pe mine niciodata nu m-ai iubit… care vor atarna in viata ta si dupa despartire. Imi repetai cuvinte absurd despre cum ai fost si tu in locul meu si pentru a pastra omul pe care il doreai ai renuntat la iubire si ai facut-o prietenie. Nu stiu cum esti tu, dar eu nu pot sa raman prietena cu omul pe care il iubesc. Cand moare cineva il ingropi si mergi mai departe, nu tragi scheletii dupa tine in viitoarele relatii.

Cum as putea eu sa ii aduc Barbatului ce imi va umple viata bagajul cu tine. Sa ii zic „ Stii, asta e ala pe care l-am iubit inaintea ta, m-a distrus, nu m-a vrut… dar am ramas prieteni. O sa ma duc sa beau o cafea cu el”. Ca mi-am batut joc de mine crezand in tine e una, dar sa imi bat joc de el nu voi indrazni. E treaba ta daca ai ales sa cari dupa tine si foste iubiri. Inclusiv in relatia cu mine ma durea sa vad ce prezent si conectat erai cu ele, cand tu, de fapt, trebuia sa fii cu ochii, sufletul si mintea doar la mine. Asa ca nu voi da nimanui ocazia sa simta dispretul acesta.

Ramai cu bine si fa-te ca nu ma mai cunosti! Nu ma mai intereseaza. Ai stiut clar care era optiunea de a-ti ramane in viata.

A fost alegerea ta sa te dezici de mine. Acum nu ma mai intereseaza ce vrei. Nici pe tine nu te-a framantat prea mult ce am vrut eu. Lasa-ma cu povestile despre o sa iti multumesc intr-o zi, despre ce sacrificiu faci tu pentru a nu-mi fi mie si mai rau. Nu ma pui tu nici la punct si nici in ordine.

In viata este despre alb si negru… nu exista gri. Nu imi place griul. Ma vrei sau nu. Nu poti sa spui ca ma vrei intr-un fel, dar nu in altul, dar poate in celalalt si ca iti pare rau. Poate si celor care savarsesc crime le pare rau, dar ai auzit tu vreun judecator sa zica „Ah, daca iti pare rau nu te mai condam. Ramai in libertate, nu ai ce pedeapsa sa ispasesti!”. Cam asa este si cu mine: m-ai ucis, iar acum vei plati pretul – oricat de rau iti pare sau nu.

Nu ma mai intereseaza. Nu mai existi. M-am umilit prea mult. Ai scuipat si ai distrus totul! Ramai intre ruine, eu nu am de ce sa steau beteaga sa privesc la ce ar fi fost sau cum ar fi putut sa fie. Nu concep cum sa ramai langa omul pe care ti-l doreai pentru totdeauna si sa fiti amici. Si sa discutati despre ce? Despre cum e cel nou in pat? Despre cum o iubesti tu pe cea ce a venit dupa mine? Cam cat de masochista ma crezi?

Rup totul si uit totul. De astazi, pentru mine, tu nu mai existi!

MSZ

Un comentariu:

Dragos Lorentz Tudoroiu spunea...

Iarasi uimesti si impresionezi in acelasi timp prin sinceritatea debordanta si profunzimea unor trairi.
Bagajul tau emotional razbate in fiecare rand iar frazele cuprind si, in opinia mea, determina orice cititor sa empatizeze cu tine.

Poate simplu si pueril acest comentariu dar am simtit sa-ti scriu asta. Doar daca vei citi.
Altfel astept inca un feedback vis-a-vis de blogul meu
www:dragostudoroiu.ro

Cu drag,
D

Oroare de onoare

Am ajuns intr-un punct al natiunii si al naratiunii in care ideea de a avea cuvant de onoare nu doar ca nu mai are aproape nicio valoarea, ...