19 aprilie 2014

Desteptarea, neamule!

Exista o reclama, pentru niste pastile de slabit (nu luati asa ceva!!!), daca nu ma insala memoria, absolut IDIOATA!

Scenariul incepe cu o tipa aflata intr-o pereche de budigai minimalisti care danseaza (cred) prin casa, in timp ce intra tovarasul de companie in camera si o priveste pofticios. Bleah!

Mesajul este degradat atat pentru femei, cat si pentru purtatorii de cromozomi XY! (nah, ca va bag si in ceata geneticii :)) )!!!

Chiar nu trecem de etapa in care Femeia este redusa la ideea unei bucati de carnita apetisanta, din care masculul este invitat sa se desfete si, eventual, sa ragaie satisfacut la finalul mesei?!

Serios acum, daca vrei sa iti respecti corpul tinandu-l intr-o armonie a esteticului nu este necesar sa pui peste tot reclame in seminuditate. Imi doresc foarte mult ca Femeia sa inteleaga importanta unui consens al frumusetii din triada Suflet-Minte-Trup, dar mi se pare odios sa se reduca totul doar la aspectul fizic. O femeie FRUMOASA este mai mult decat un ambalaj atragator! Incurajati-o sa fie Sanatoasa prin alimentatie, miscare fizica si prin completarea cu principii si valori de viata necesare evolutiei si dezvoltarii societatii.

Cat despre Barbati, domnilor, chiar nu v-ati saturat sa fiti prezentati doar ca animale de prada, incapabili de profunzime intelectuala si sufleteasca?! Multe domnite au ajuns sa creada ca barbatului nu-i trebuie decat sa mearga la brat cu un celofan stralucitor, parca nepasandu-i daca acesta inveleste comori sau gunoaie.

Hai odata cu desteptarea neamului, ca-i muta padurea de atatea somnoroase pasarele!!!

MSZ

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...