Treceți la conținutul principal

Gura lumii o astupa doar succesul

Daca te culci cu barbati pentru a obtine diverse favoruri (fie ele de natura profesionala sau financiara) lumea te va cataloga drept o femeie cu moravuri usoare. Paradoxal, insa, aceiasi oameni care te-au hulit, in momentul in care vei ajunge pe pozitii inalte sau /si cu bunuri de valoare (casa, masini, genti, bijuterii etc.), vor spune ca ai fost o femeie desteapta. In schimb, daca te ratezi vei fi doar o panarama ordinara (scuzati-mi franceza).

Poti alege si varianta de tipa cuminte care munceste din greu pentru a realiza ceva in viata. Daca reusesti te vor admira mai mult decat daca ai fi urcat treptele in mod dezonorant, in schimb daca nu iti prea iese figura nu vor ezita sa te trateze cu mila si, eventual, sa te numeasca proasta.

Orice drum ai alege, vei fi judecata daca esuezi. Singura clementa pe care ti-o acorda societatea este definitita si conditionata de succes.

Asta este tot ceea ce va face diferenta, in final: REUSITA. Metodele prin care ajungi la ea, indiferent de alegere, iti vor fi iertate doar dobandind-o. Asadar, fa ce vrei, cum vrei (recomandabil fara a calca pe cadavre), dar asigura-te ca ai SUCCES. Asta este tot ceea ce, de fapt, conteaza.
Simte-te bine cu tine, nu face compromisuri care sa te aduca in starea in care nu te mai recunosti in oglinda si lasa orice voce care te huleste in spate. Lupta se da intre tine si potentialul tau! Din partea mea, cat timp nu faci rau intentionat si nu te dezumanizezi, esti libera sa iti alegi mijloacele. Rezultatul trebuie sa merite efortul, restul oricum nu raman in istorie. - MSZ

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

... si iti multumesc

Nu ti-am inteles absenta. Nu ti-am cunoscut prezenta. Surd ai fost rugamintilor mele si mut te-au gasit dorintele mele. Ai secatuit pana cand m-ai transfigurat. Ai luat pana cand m-ai lasat a nimanui... Si iti multumesc!

Acum am inteles sa iti fiu recunoscatoare. Fara durerea ce atunci ai sadit-o in mine nu ar fi rasarit nicicand cea care astazi stie. Am invatat sa ma tin completa in lipsa oricui, pentru ca oricum imi apartin mie in totalitate. Am putut sa ma intregesc prin mine si cu mine, in strigate infundate in perne noaptea, in lacrimi siroaie dimineata, in dupa-amiezi lipsite de vlaga. Pana cand in acea zi, neasteptata, dar indelung ceruta, m-am privit in oglinda si am hotarat sa ma opresc si sa incep sa ma iubesc. Mi-am privit ochii grei de atatea nevazute si am inteles ca sunt frumosi, ca merita lumina, nu intuneric. Nu mai eram o straina, nu mai fugeam de mine. Ma recunosteam, in sfarsit. Eram eu in spatelel tuturor schimbarilor fizicie, eram mai autentica decat am vazut pan…

Efeminarea barbatului

Nu stiu ce-or pune astia in mancare, de la o vreme incoace, dar simt ca e prea mare cantitatea de estrogen pe care o ingereaza urmasii lui Adam. Nu voi vorbi despre "fashion" sau mersul la cosmetica, mi se pare ca aici ne raportam la bun-gust si sfidarea ridicolului - o balanta care, daca stii sa o tii in echilibru, iti subliniaza masculinitatea, in niciun caz nu ti-o anuleaza.

Eu la comportament observ dereglari hormonale. Acum, ei asteapta sa fie curtati, invitati si vanati. Au cam apus zilele in care rolul decisiv al cuceritorului era jucat de El. Cati mai stiu sa ia fraiele din mana femeii si sa isi asume rolul de conducator, in timp ce ea are responsabilitatea de a-i fi copilot? Sa ii deschizi portiera. Sa o ajuti sa isi dea haina jos, cand sunteti intr-un local. Sa ii tragi scaunul ca sa se aseze la masa, nu sa cada. Sa o intrebi ce vrea sa isi comande si sa vorbestu tu cu ospatarul. Sa ii tii usa deschisa la plecare, dar sa stii ca tu intri primul. Sa ii saruti mana …

Ca intotdeauna despre noi

Iubeste-ma inca o data. Inca o noapte. Inca o viata. Inca pe atat. Inca si acum. Iubeste-ma fara sa stiu de ce, fara sa intreb de cand, fara sa stiu pe unde ma poate duce felul tau de-a fi.

De-am sti ce ne aduce soarta sa ne prefacem ca putem sa tragem galaxiile mai aproape, sa aprindem stelele ziua pe cer. Sa ma imbratisezi ca atunci, ca nicicand, ca oricand. Sa ma saruti ca niciodata. Sa te privesc la fel, mereu.

Mi-e drag, iubitul meu, sa-ti simt buzele cum ma infierbanta si mainile cum ma aprind. Ti-as spune tot ce nu pot pronunta. As scrie litere neinventate. M-as desfasura pe pielea ta.

Mi-e pofta sa iti simt parfumul. Adorm cu rasuflarea ta. Te stiu si ma simt linistita. Te ating si ma prefac in noi. Ma dizolv si ma dezvolt pe conjugari distincte. Invat pluralul dintr-o uniune sacra.

Prin tine, acum, ma vad mai bine. In ochii tai se oglindeste intreg sufletul meu. Zambesc si iti sunt fericita. Cu tine stiu, astazi, cum se traieste viata in doi. - MSZ