19 mai 2014

Gura lumii o astupa doar succesul

Daca te culci cu barbati pentru a obtine diverse favoruri (fie ele de natura profesionala sau financiara) lumea te va cataloga drept o femeie cu moravuri usoare. Paradoxal, insa, aceiasi oameni care te-au hulit, in momentul in care vei ajunge pe pozitii inalte sau /si cu bunuri de valoare (casa, masini, genti, bijuterii etc.), vor spune ca ai fost o femeie desteapta. In schimb, daca te ratezi vei fi doar o panarama ordinara (scuzati-mi franceza).

Poti alege si varianta de tipa cuminte care munceste din greu pentru a realiza ceva in viata. Daca reusesti te vor admira mai mult decat daca ai fi urcat treptele in mod dezonorant, in schimb daca nu iti prea iese figura nu vor ezita sa te trateze cu mila si, eventual, sa te numeasca proasta.

Orice drum ai alege, vei fi judecata daca esuezi. Singura clementa pe care ti-o acorda societatea este definitita si conditionata de succes.

Asta este tot ceea ce va face diferenta, in final: REUSITA. Metodele prin care ajungi la ea, indiferent de alegere, iti vor fi iertate doar dobandind-o. Asadar, fa ce vrei, cum vrei (recomandabil fara a calca pe cadavre), dar asigura-te ca ai SUCCES. Asta este tot ceea ce, de fapt, conteaza.
Simte-te bine cu tine, nu face compromisuri care sa te aduca in starea in care nu te mai recunosti in oglinda si lasa orice voce care te huleste in spate. Lupta se da intre tine si potentialul tau! Din partea mea, cat timp nu faci rau intentionat si nu te dezumanizezi, esti libera sa iti alegi mijloacele. Rezultatul trebuie sa merite efortul, restul oricum nu raman in istorie. - MSZ

Niciun comentariu:

Oroare de onoare

Am ajuns intr-un punct al natiunii si al naratiunii in care ideea de a avea cuvant de onoare nu doar ca nu mai are aproape nicio valoarea, ...