11 august 2014

Condu-ti Destinul

Oamenii resimt o mare greutate in a fi fericiti, ori a-si mentine fericirea, pentru ca nu-si cunosc libertatea. Se lasa incatusati de societate, de dorintele celorlalti, de metodele si sfaturile celor apropiati, pentru ca au nevoie sa dea, oricand este necesar, vina pe cineva pentru fiecare greseala de care ar fi capabili.

Elibereaza-te de menghina sociala. Intelege ca a gresi este unul dintre principalii vectori care se afla la baza desavarsirii personale. Cum ai vrea sa inveti cine esti, ce poti, ce iti place, daca nu ai incerca sa cauti raspunsurile potrivite vietii tale, printr-o permanenta conectare la actiune?

Stiu, este greu sa ai incredere in zarurile sortii, pentru ca zeii tind sa le masluiasca, dar acesta nu este un motiv pentru a refuza sa joci, ori pentru a accepta faptul ca ceva mai presus de tine detine controlul.

Increde-te in fortele tale, in capacitatea ta nebanuita de a fi, de a sti si de a putea. Uneori, nu vezi drumul, nu iti intelegi destinatia si nici nu stii cum va arata traseul pe care mergi pentru a te implini, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci autostopul si sa te lasi dus de orice tirist in directia ce crezi tu ca e comuna, doar pentru ca asa ti-a spus el.

Stii sentimentul pe care il ai atunci cand te afli la volan noaptea? Nu vezi prea mult in fata, dar ai incredere ca, atata timp cat cunosti cum sa manevrei masina si ai la dispozitie cativa metri de lumina oferiti de far, vei putea sa duci calatoria pana la capat si sa ajungi la destinatia dorita.

Desavarsteste-te! - MSZ

"Errare (Errasse) humanum est, sed in errare (errore)perseverare diabolicum."

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...