14 august 2014

Cum iubesc Femeile

Cum iubesc femeile?!

Cu tot ceea ce au mai bun si mai de pret in ele. Cu sufletul, cu mintea, cu trupul, cu visele tremurande in causul palmelor, cu gandul aprins de imaginea barbatului ce-i devine predestinat.

Daca ai fost vreodata cu adevarat iubit de o femeie, inseamna ca ai trait cea mai mare binecuvantare a vietii tale. Ai simtit ce inseamna ca cineva sa-ti daruiasca din priviri pamantul si lumea toata.

Am cunoscut si am auzit atatea femei vorbind de Omul Vietii lor: cata gingasie in rostire, ce caldura blanda in privire si cum pielea trada fiorul ce le strabatea doar pomenind numele lui.

Am vazut doar atunci cum arata Femeia Frumoasa. Am stiut doar asa ce inseamna bogatia adevarata. Am crezut ca aceasta este singura forta care ne mai poate salva existenta.

Cand o Femeie iubeste, nimic nu-i sta in cale... dar sa nu-i tradezi credinta in tine, pentru ca nu te mai dezleaga nimeni de blestemul sufletului calcat in picioare. De nu o mai iubesti, nu o batjocori! Las-o sa fie libera si sa-i daruiasca altuia nemurire, nu fi lacom sa o tii cu minciuni langa tine!

Nu frange aripi ce se inalta in zbor doar pentru ca vrei tu cu sfori sa decizi vazduhul lor. De nu stii s-o faci fericita, las-o in destinul celui ce-i va fi.

Cum iubesc Femeile?! Cum doar Barbatul merita sa fie iubit. - MSZ

Niciun comentariu:

Oroare de onoare

Am ajuns intr-un punct al natiunii si al naratiunii in care ideea de a avea cuvant de onoare nu doar ca nu mai are aproape nicio valoarea, ...