06 august 2014

La ce iti foloseste ceea ce nu dainuie?!

La ce iti folosesc banii cand, noaptea, vrei sa tii in brate un suflet care se afla langa tine pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce i-ai cumparat? Cand vrei sa stii ca cea pe care o saruti nu isi imagineaza cum va arata viitoarea ei gentuta, ci cum peste ani aceiasi fluturi ii va simti in stomac? Cand vrei sa iei cina cu ea si sa discutati despre viata si frumos, nu despre vacante luxoase si noua rochie Prada pentru care iti cere cardul? Cand iti doresti pe cineva care stii ca nu iti e aproape doar cat timp ai cu ce sa o sponsorizezi?

La ce iti foloseste frumusetea cand nu stii daca el te vrea sau esti doar inca un trofeu? Cand trece si vei ramane cu un trup zdrentuit? Cand nu esti capabila sa sustii un dialog dincolo de monden? Cand mintea ti-e absenta? Cand ai o personalitate putreda si iti colcaie viermii in suflet?

De ce mizam doar pe un avantaj, in loc sa tesem in jurul lui o frumoasa panza cu povesti? Banii nu sunt totul. Frumusetea fizica va ajunge sa insemne mai nimic. Doar sufletul ne mai salveaza!

MSZ

Niciun comentariu:

Oroare de onoare

Am ajuns intr-un punct al natiunii si al naratiunii in care ideea de a avea cuvant de onoare nu doar ca nu mai are aproape nicio valoarea, ...