14 septembrie 2014

Franturi spre intregire

Daca nu te-as avea, te-as inventa.

Ti-as contura atingerile. Ti-as trasa liniile. Ti-as fabrica textura pielii. Sa pot sa ma imbrac cu tine. Sa stiu sa ma acopar cu fiinta ta. Goala sa fiu sub mainile tale, doar tu sa stii cum sa deschizi nasturii hainelor mele. Sa te prelingi incet pe mine.

Sa ma invelesc cu tine in noptile prea reci de iarna. Sa imi fii briza zilelor de vara si frunzele aramii ce intind la picioarele mele covoare. Primavara sa renasc iar si iar sub ploaia sarutarilor tale.

Degetele sa imi sadeasca dorinta de tine. Culege cu grija roadele iubirii tale! Vinul soaptelor soarbe-l insetat de buzele mele ce cunosc doar numele tau sa-l strige. Sa-ti fiu spre degustare si desfatare. Sa te hranesc si mai flamand de mine sa devii.

Anotimpuri efemere in eterna noastra contopire sa miste planeta. Sinonimia antonimelor sa ne transforme in omonimi - pe noi, cei ce astazi am facut cunoscuti din doi anonimi. - MSZ

Niciun comentariu:

Forme de iubire

"- Daca m-as ingrasa, pentru ca mananc mult sau as slabi foarte tare, pentru ca mie imi plac slabanoagele nu m-ai mai iubi? - Ba te...