19 octombrie 2014

Accepta doar ceea ce stii ca meriti

O sa ii multumesc toata viata mamei mele pentru faptul ca m-a invatat ca o femeie, nici macar pentru un copil, nu trebuie sa se sacrifice sa stea alaturi de un barbat care nu o respecta, pe care nu il iubeste si cu care nu are nimic in comun.

Ca mi-a aratat ce frumos se pot iubi doi oameni si ca o femeie poate fi implinita si alaturi de alt barbat decat cel ce i-a daruit un copil si i-a fost prima iubire. Ca am aflat ca un barbat iti va iubi copilul ca si cum ar fi al lui, pentru ca e bucata din femeia iubita, si il va ingriji, educa si proteja.

Ca nu m-a lasat sa cresc intr-un teatru de razboi dintre ea si tatal meu biologic, ci mi-a aratat cum este sa iti pluteasca in casa iubirea.

Ca a avut curajul sa ramana singura intr-un oras mic si plin de barfitori, cu o fetita de 5 ani de mana, pe care o intretinea dintr-un salariu de bugetar si o pensie alimentara amarata. O fetita care astazi nu a ajuns o depravata, cum multi au crezut, care tot crede in familie si iubire, dar stie ca pentru asta nu trebuie sa stea sa indure.

Cand vrei ceva cu adevarat, gasesti o cale. Cand iti e frica si nu esti convins ca e ceea ce meriti, gasesti o scuza. Fiecare are soarta pe care si-o accepta! - MSZ

2 comentarii:

Alexandra L.C spunea...

Un început oarecum greu dar care intradevar a meritat. Mă aflu în aceeași situație și mereu îmi spun ca su t pe drumul cel bun .Felicitări mămicii tale ca a reușit sa-si crească atât de frumos fata!

MSZ (Marina Simona Zanfir) spunea...

Esti pe drumul cel bun, cu siguranta! Intuitia noastra feminina arareori a dat gres! Iti multumesc pentru apreciere!

Pasiuni insemnate

Imi plac semnele. De exemplu cele grafice, pe care le insirui ori de cate ori am inspiratie. Imi plac semnele. Semnele lui pe gatul meu s...