08 ianuarie 2015

"Adevarat vorbeam, ca nu iubesc mandria si ca urasc pe lei, ca voi egalitate, dar nu pentru catei."

Daca faci misto de Holocaust esti acuzat ca esti nazist si sanctionat legal. Daca faci misto de musulmani e libertate de exprimare. Pai cum e, dragilor, cu egalitatea asta... doar pentru dulai, nu si pentru catei?

Libertate totala de exprimare (aceasta utopie invocata ca noua zeitate) nu poate exista cat timp ai si libertatea neconditionata de a fi prost.

Condamn atacul de ieri, dar sa nu ii lasam sa ne instige si sa nu vedem si alte variante de scenarii. Ce alta solutie mai buna pentru politicienii nationalisti (conflictul asta e vechi pe teritoriul francez, nu au trait tocmai in pace) sa isi promoveze extremismul? Ce motiv mai bun sa continuam luptele si crimele in numele democratiei (si al petrolului)? Ce justificare mai buna decat a transforma interesele unor grupuri de oameni in scopul moral al umanitatii (sa o dam pe aia cu toleranta, cu sa nu ii mai lasam sa dea in noi fara sa reactionam, plantand ideea unei autoaparari & so on)?

Noi nu avem libertate de exprimare in raportul angajat-angajator, profesor-elev, dar ne dam mari aparatori ai acestui drept democratic! Serios? Vreti toleranta si libertate? Educati populatia in acest sens, prin exemplele din tara, nu-i instigati la violenta si nu mai faceti pe martirii. - MSZ

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...