17 ianuarie 2015

Basmul nostru cel de toate zilele

Femeia - aceasta creatura idioata care te poate iubi mai mult decat iti poti imagina tu ca un om stie sa o faca.

Cea care iti cere totul, ba chiar si ce ai in plus, nu pentru ca vrea sa te lase fara nimic, ci pentru ca altfel nu cunoaste cum sa-i fii si cum sa ti se daruiasca.

Cea care iti toca nervii zilnic cu insistentele, pretentiile si asteptarile ei, nu pentru ca si-a descoperit vocatii sadice, ci pentru ca are nevoie ca TU sa iti atingi perfectiunea, desavarsirea, cel mai inalt nivel al Eu-lui. Ba chiar sa-l depasesti.

Femeia, cea pe care o scrii cu litere mari, aia pe care nu o gasesti la toate colturile si care nu se intituleaza asa prin constructia anatomica, ci prin acele trasaturi pe care atat de rar ti-e dat sa le vezi, incat te gandesti ca doar Legendele Olimpului au gazduit-o.

Ah, dar si Barbatul! Alpha, aparte, adevarat si de neinlocuit. Care pare ca s-a pierdut si el in negura unor povesti nemuritoare. Ala care lupta pana-n panzele albe sa o aiba alaturi pe indaratnica ce nu se lasa usor impresionata, care ii punea imperii la picioare si avea curajul sa se dezbrace de mandrie si infatuarea ce-i erau necesare pentru a se impune in fata celorlalti, dar care ii erau inutile pentru a se lasa coplesit de Ea.

Ea. FEMEIA. Proasta ce-si astepta si adora imbecilul sovaitor, cel ce avea sa ajunga sa fie OMUL EI. Si el stia s-o faca, s-o protejeze, s-o incurajeze, s-o inalte si s-o completeze. - MSZ

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...