04 ianuarie 2015

La placinte, inainte!

Fii Barbat! Spune-i ce simti!

Stai si astepti sa desluseasca semnalele, sa se prinda de schemele tale alambicate prin care vrei dar nu vrei sa te dai de gol si tot crezi ca, in felul acesta, ea se va lumina si va veni alergand intr-un suflet la tine?

Sper ca esti asezat confortabil, pentru ca o sa tot ramai asa.

Serios, o femeie are nevoie de confirmarea faptului ca esti suficient de sigur pe tine incat sa iti asumi ce sentimente ai pentru ea si sa i le marturisesti. Te refuza? Daca e educata o va face astfel incat sa iti dai seama ca ai gusturi bune si ca nu e un capat de tara, ci doar o nepotrivire si nesincronizare sentimentala. Va fi "ghiolbanca", cu atat mai bine pentru tine sa afli din timp cu cine ai de-a face. Si, daca raspunde afirmativ, oh well... o sa imi multumesti ca nu ai mai taraganat si ai luat taurul de coarne.

Este o treaba de barbat sa faca primii pasi si sa spuna drept si direct ce vrea, daca tot vrea. Trebuie, insa, sa nu uite ca si manierele sunt implicate in acest proces si sa nu fie magar nici cand marturiseste, nici cand e refuzat.

Toti suntem, la un moment dat, respinsi de persoanele pentru care dezvoltam afectiuni mai profunde, deci nu-ti imagina ca se termina Pamantul (care, btw, e rotund, deci cam greu sa ii dai de capat) cand primesti un "Nu". Macar nu mai pierzi timpul alergand dupa iepurii nepotriviti. - MSZ

Niciun comentariu:

Oroare de onoare

Am ajuns intr-un punct al natiunii si al naratiunii in care ideea de a avea cuvant de onoare nu doar ca nu mai are aproape nicio valoarea, ...