28 ianuarie 2015

O poseta dai, o poseta face

Bun, deci tu o aburesti pe ea cu vacante si posete. Ea viseaza la Paris, Milano si ce poate sa-si cumpere cu cardul tau (merita cacofonia). Vi-o trageti pe baza acestor "calitati". La un moment dat, unul dintre voi ramane cu buza umflata: tu vrei o alta gaura... in bugetul personal, ea constanta ca altuia ii este mai gros... portofelul.

Serios?! Astea-s criterii de selectie pentru relatii se... rioase de o noapte, doua, noua?

Tie iti place ca ea se culca cu tine doar pentru ca ai bani (si ca o pacalesti cu ce o sa ii dai si pe unde o sa o duci, pentru a-ti atinge scopul)? Tu, fatuca, chiar crezi ca toata viata o sa te tina frumusetea, tineretea si potentialul de a-l usura pe unul de cateva cifre din cont (mai putine decat iti zice el si iti promite, pentru ca pui botul repede la vrajeli si pana te dezmeticesti el nu iti mai raspunde la telefon)?

Chiar nu mai stim sa fim selectivi si sa trecem un pic de fizic/material? Sa incercam sa ne conectam si intelectual? Sa avem mai mult de 11 minute de sport si sa realizam cu partenerul de pat (atentie ca nu zic aici de relatii oficiate si oficiale, sunt constienta ca celor mai multi le este mai comod cu uniuni ocazionale si consensuale) si alte schimburi, decat de fluide?

Daca tot vindem iluzii... hai sa avem si un control al calitatii, nu doar al cantitatii. - MSZ

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...