01 mai 2015

A altuia

O sa te mai poti privi in ochi cand vei sti ca tu ai lasat-o in bratele lui? Ca lipsa ta de curaj a aruncat-o in alt tren, cu o alta destinatie? Ca din cauza faptului ca nu ai fost suficient de barbat sa o vrei, sa o ai si sa lupti pentru ea, altcineva ii umple noaptea patul, ziua gandul si viata intreaga?

Nu. Nu o sa poti. La inceput vei zice ca asa a fost sa fie, ca poate e mai bine, ca nu era pentru tine. Vor veni saptamani, luni si ani la rand, iar zambetul ei, privirea ei, trupul ei pe pielea ta te vor bantui. O sa iti dai seama cat ai putut sa fii de fraier si ce mana proasta ai jucat. Ai vrut sa te feresti de foc, de iubire. Te speria ceea ce ea trezea in tine, iar acum te usuci. Esti gol. Esti trist.

Si stii de ce, dragule? Pentru ca era DATORIA ta de Barbat sa stii sa cuceresti, sa o protejezi, sa o faci sa fie si sa se simta Femeie. Si nu orice femeie, ci a ta. Femeia TA.
... dar ai fost las, acum priveste-o cum este a altuia. - MSZ

Niciun comentariu:

Oroare de onoare

Am ajuns intr-un punct al natiunii si al naratiunii in care ideea de a avea cuvant de onoare nu doar ca nu mai are aproape nicio valoarea, ...