17 mai 2015

Androginul zilelor noastre

Femeile intotdeauna au fost un factor extrem de important in dezvoltarea economica, in extinderea geografica a tarilor, in desavarsirea actelor artistice si in ceea ce a insemnat evolutia omenirii. Barbatul adevarat a stiut, a simtit si a dorit mereu sa isi dovedeasca si sa isi forteze posibilitatile atunci cand in viata lui s-a aflat o femeie pe care a vrut sa o cucereasca, sa o impresioneze si, mai ales, sa o pastreze.

Nu cred ca exista Barbat mai ambitios decat acela care vrea sa demonstreze ceva in fata unei femei - fie ca vorbim de mama, de iubita, de cea a altuia care nu este a sa, de o fosta care nu l-a considerat suficient de bun s.a.m.d.. Si poti sa-l condamni? Este in natura lui sa faca asta. Barbatul Alpha era cel care isi alegea femeia si femeile inaintea tuturor celorlalti barbati din trib - garantie a faptului ca puratoarea de gene va fi cea mai buna. Ea se ingrijea de frumusetea ei, de puterea de seductie, pentru a fi aleasa de cel care avea cea mai mare putere sa ii ofere protectie. Rolul ei a fost sa dezvolte barbatul langa care se afla, pentru binele si supravietuirea speciei.

O Femeie nu poate sa iubeasca un barbat pe care nu il respecta, nu il admira, in care nu vede ambitie si determinare si care nu o ajuta sa evolueze si sa o determine, la randul sau, sa fie demna de el.

Cel putin asa era oranduirea firii. Astazi, asistam la o mica schimbare de roluri. Ea poate sa isi ofere siguranta materiala si dezvoltare intelectuala, avand acces neingradit la aceste resurse. El este un pic debusolat, pentru ca si in cazul sau au aparut substitute pentru femeia ce in trecut il astepta acasa (menajera, femei de o noapte, posibilitatea sa isi procure mancare gatita etc). Asadar, ce le ramane de cautat si de demonstrat? Ele nu se mai multumesc cu putin - pentru ca stiu ca asta isi pot asigura si singure; ei nu se mai agita la fel de mult - pentru ca sunt atatea variante mai usor de avut. Si atunci, ce ne mai impinge spre desavarsire si fortarea propriilor noastre limite? Simplu - dorinta de a fi si de a sti mai mult de atat.

O femeie puternica, alaturi de un barbat hotarat - iata extraordinarul. Un barbat ambitios, alaturi de o femeie desteapta - iata implinirea. Nu va multumiti cu nimicuri sau firmituri: evoluati impreuna si desavarsiti-va toate capacitatile si conditiile esentiale pe care le aveti la indemana pentru implinire. - MSZ

*Un om de afaceri a fost intrebat cum a devenit milionar:
-Datorita sotiei.
-?!!
-Eram curios cand va inceta sa se planga de lipsa banilor.

*"Daca nu ar exista femeile , toti banii din lume nu ar mai avea vreo importanta." Aristotle Onassis

Niciun comentariu:

Orice este nedrept, totul este posibil

Daca o femeie, oricare, ajunge undeva, oriunde, datorita unui barbat, care e problema? E vreo noutate? Viata vi se pare un slogan comunist ...