22 noiembrie 2015

E a Ta si e cea mai frumoasa

Spune-i ca e frumoasa - in fiecare zi si ori de cate ori ai ocazia. Nu il lasa pe altul sa ii reaminteasca asta. De fapt, nu te lasa pe tine sa uiti cat de minunata este femeie alaturi de care te trezesti dimineata.

Noi, astea capricioase si foarte greu de multumit, avem o sete nesfarsita de atentie, dar, mai ales, o foame greu de potolit in a ne simti dorite - mai mult, poate, decat iubite. Crede-ma, nu ne multumim cu jumatati de masura si, daca primim o dragoste necompletata de ceea ce ne mai ravneste sufletul sa auda, s-ar putea sa ne tresalte inima cand un anonim cu doua cuvinte ne face sa simtim ca, mai presus de orice, suntem Femei. Complimentele iti intaresc spusele si faptele de afectiune. Nu fi zgarcit cu ele!

Si, stii ceva, mai fa-o si pentru tine. Habar nu ai cat bine iti va face sa inveti sa o vezi din nou si din nou ca fiind cea mai frumoasa. 

Nu te obisnui ca e a ta. Cucereste-o zi de zi! Iubeste-o in fiecare clipa! Admir-o si apreciaz-o pentru ceea ce iti este, ceea ce iti ofera, dar, mai ales, pentru ceea ce devii atunci cand o ai in preajma - un Om Fericit! - MSZ

Niciun comentariu:

Oroare de onoare

Am ajuns intr-un punct al natiunii si al naratiunii in care ideea de a avea cuvant de onoare nu doar ca nu mai are aproape nicio valoarea, ...